Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

Το όνομα του μητροπολίτη της χούντας Λεωνίδα Παρασκευόπουλου καθώς και εκείνο του στρατηγού Γρίβα, που με την υποστήριξη της χούντας δημιούργησε την ΕΟΚΑ Β’ για να υπονομεύσει τον εκλεγμένο πρόεδρο της Κύπρου αρχιεπίσκοπο Μακάριο, δίνει σε δύο δρόμους της Θεσσαλονίκης η δημοτική αρχή του Β. Παπαγεωργόπουλου. Την ίδια ώρα, η αρμόδια Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων, Μνημείων και Ονοματοθεσίας Οδών, απέρριψε το αίτημα του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών να δοθεί το όνομα του δολοφονημένου από τη χούντα αγωνιστή Γ. Χαλκίδη στον δρόμο όπου δολοφονήθηκε.

Το σκεπτικό απόρριψης της Επιτροπής, πρόεδρος της οποίας είναι ο Θ. Ασπασίδης, είναι ότι η μετονομασία επιφέρει... σύγχυση στη λειτουργία των υπηρεσιών. Και ακόμη ότι θα έχει δυσμενή επίδραση στις συναλλαγές , στην κοινωνική και οικονομική ζωή και στην αλληλογραφία των πολιτών.
Η απόφαση της Επιτροπής πρόκειται να εισαχθεί σήμερα για να εγκριθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου όμως αναμένεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μουνι τησ ξεκολιαρασ μανασ σου και του αρχιπουσταρα πατερα σου που θα πιασης το ονομα του γριβα αρχιδι.
η ΕΟΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ.
ΑΝΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΕΙς ΚΑΜΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ Η ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.

vlaxopodas είπε...

o γριβας δεν ειχε μονο την εοκα β αλλα και την α που απελευθερωσε την κυπρο απο τους αγγλους..

Ανώνυμος είπε...

psssstttt.....esu apo panw...

i mana sou tha kanei tsimboukia stin kolasi kapoia stigmi...

parto xampari..

hahahahahahahahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος πως πρόκειτε για τον Μητροπολίτη και οχι για τον αντιιστράτηγο Λεωνίδα Παρασκευόπουλο? http://el.wikipedia.org/wiki/Λεωνίδας_Παρασκευόπουλος_(Αντιστράτηγος) Οταν μια οδος πέρνει το ονομα ενός μητροπολιτη περνει την εξης μορφή : Mητροπολιτου Πέτροθ π.χ και οχι το κοσμικο όνομα. Μαλλον παραπληροφορείς πάλι χωρίς να έχεις ολόκληρη την πληροφορια. Όσο για τον Γρίβα τα σχόλια πο μένα είναι περιττα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανιστόρητε πρέζα, πάλι προβοκάτσιες στήνεις; Άντε άνοιξε κανένα βιβλίο γραμματικής και άσε τη δημοσιογραφία (του κώλου).

Ανώνυμος είπε...

esena ti se noiazei re apo panw??oti goustarei tha kanei o kathenas...

kane diko sou blog an eisai magas kai ksereis istoria opws les na ta peis esu ston kosmo...

alla zileueis skouliki pou oi anthropoi kanoun wraia pragmata enw esu eisai sapios mexri to kokkalo...

MALAKA ELLINA

Ανώνυμος είπε...

O ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 55-59 ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΖΥΓΟ....
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΛΟΜΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ....ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ ΛΕΩ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΖΟΥΝ(ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ).ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ