Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΝΕΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΖΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!!!

Αίτημα για αυτοψία στον χώρο όπου φονεύθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, με παρόντες όλους τους παράγοντες της δίκης ζήτησε η πολιτική αγωγή, ώστε να μην μπορεί να αμφισβητηθεί η θέση θύματος και θύτη. Νωρίτερα, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας φίλος του θύματος, ο οποίος επέμεινε ότι τι σημείο στο οποίο βρισκόταν ο Αλ. Γρηγορόπουλος όταν χτυπήθηκε από τη σφαίρα ήταν εκείνο που καταγράφεται και στην έκθεση αυτοψίας.

Ο μαθητής βρισκόταν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος και είναι ένα από τα δύο παιδιά που τον έπιασαν λίγο πριν ξεψυχήσει. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Επ. Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε για ακόμη μια φορά ότι ο μάρτυρας είναι αναξιόπιστος, αφήνοντας υπόνοιες συνεργασίας με τη μητέρα του θύματος.
Αντιθέτως, η πολιτική αγωγή, Ζωή και Νίκος Κωνσταντόπουλος, χαρακτήρισαν τη μαρτυρία συγκλονιστική, υποστηρίζοντας ότι ο μαθητής έδωσε μάθημα ευθύνης και ευθύτητας.
Νωρίτερα, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν δεχτεί καμία πρόκληση. Δήλωσε επίσης, ότι η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο, κυρίως από μαθητές και φοιτητές και ότι όταν πυροβολήθηκε ο Αλέξανδρος βρισκόταν σχεδόν απέναντι από τους αστυνομικούς.
Όσον αφορά στο αίτημα για τη διεξαγωγή νεάς αυτοψίας, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στη διάρκεια της δίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

WRAIA EKANES NTOUKOU TON THANATO TOU 15XRONOU AFGANOU. ESY KAI OLOI OI YPOKRITES POU POTE DEN THA DIADHLWSETE ENANTION OSWN RIXNOUN MPOMPES SE KADOUS SKOUPIDIWN.

MONO POU O ALEKSIS KAI O 15XRONOS AFGANOS EXOUN (EIXAN) TA IDIA DIKAIWMATA...

H PROPAGANDA SAS EINAI NTROPH GIA TA BLOGS

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΤΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

file 4:34 μμ ti perimeneis sthn ellada zoume , upokrhtes kai pseftomagkes re file, eilikrina xairomai pou oi filoi mou thn kopanhsan gia to ekswteriko, mallon irthe kairos kai gia mena, exw varethei milame !

thomas είπε...

Με τέτοια άτομα, σαν τον Πρέζα, που προκαλεί τον κόσμο να τον βρίζει για να κερδίζει μερικά "κλικ", τι περιμένεις? Σκουλήκια, φίλε μου. Σέρνονται και γλύφουν.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μόνο εγώ που έχω βαρεθεί με αυτή την εμμονή με το Γρηγορόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο δρόμος της φωτογραφίας; Σα λατέρνα τον έχουν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

tha tous klasete t'arxidia tous metanastes opws tous ta klanete tosa xronia malakes mpatsofasistes...

opou goustaroun tha einai kai einai eidh den vlepw na feugei kanenas...

parte ta twra kai ton poulo se liga xronia malakes e malakes