Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ...

Ως περίγραμμα μέτρων που “θα ισοπεδώσουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, που βυθίζουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση, που την παραδίδουν στους κερδοσκόπους και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα”, χαρακτήρισε ο ΣΥΝ την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΝ καλεί τον Γ. Παπανδρέου να προσέλθει στη βουλή και να εξηγήσει ποιος τον εξουσιοδότησε να εφαρμόσει μια πολιτική εκ διαμέτρου αντίθετη με τις προεκλογικές του εξαγγελίες, πόσο θα πληρώσουν όσοι κέρδιζαν τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως ποιε θα είναι οι συνέπειες των επιλογών του για το εισόδημα του πολίτη, για την απασχόληση και το ασφαλιστικό σύστημα.
“Ο ρόλος της κυβέρνησης δεν είναι να τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό, ακόμα και για την απώλεια του 4ου, τον 5ου ή τον 6ου μισθού, αλλά να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του έναντι των αγορών”, υπογράμμισε ο ΣΥΝ, προσθέτοντας ότι “ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κοιτάει την ατζέντα των συμφερόντων του κεφαλαίου. Η αριστερά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων”.

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πουτσα στο στομα θελει το πουστρακι που δεν δουλεψε ποτε και σερνοταν απο ιδιωτικο κολλεγιο σε κολλεγιο.

με τα απαλα και αδουλευτα χερακια του. που δεν ξερει τι ακριβως σημαινει ενσημο.

που σε ιδιωτικη εταιρια ουτε για σκατατζη δεν θα τον βαζανε.

παλιοπουστα καθυστερημενο.

αν ειναι κρισιμα τα πραγματα κοψε τωρα τους αχρηστους βουλευτες σε 50 αντι για 300!

γαμω τον ψοφιο τον γερο σου και την κερατωμενη κωλογρια σου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τουλάχιστον βλακώδης η διαμάχη μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων οι οποίοι ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί να ζήσει την οικογένειά του. Εγώ έχω δουλέψει και σαν ιδιώτικός και σαν δημόσιος. Υπάρχουν λαμόγια υπάλληλοι αλλά υπάρχουν και τίμιοι και δεν θα χρεώνονται όλοι τις απάτες κανενός εκτός απο τους απατεώνες. Τέτοιο κράτος θέλουμε και όχι κάτι βαλτούς να σπέρνουν διχόνοια ανάμεσα στους εργαζόμενους για να μπορούν οι άλλοι να κατακλέβουν το κράτος. Ας ξυπνήσουν όλοι και ενωμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπαλληλοι να διεκδικήσουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.
Τους υπεύθυνους της κρίσης δεν τους ακουμπά κανείς και φυσικά γιατί ότι βάζουν στο τραπέζι αυτό ψαλιδίζουν δηλαδή τους μισθωτούς τους μισθούς τις συντάξεις και τα επιδόματα. Αυτοί είναι οι μεγάλοι οικονομικοί εγκέφαλοι και εμείς ΗΛΙΘΙΟΙ που τσιμπάμε με την βλακώδη προπαγάνδα των ΜΜΕ και του γιωργάκη που βλέπει μισθωτούς να τον κηνυγάνε να του δώσουν τον 14ο και τον 13ο αλλά δεν βλέπει κανένα τραπεζίτη, κανέναν οφσόρ, ούτε φυσικά κανέναν απο αυτούς που τους ειδοποίησε να βγάλουν τα μαύρα τους στην Ελβετία και έφυγαν 500 δις απο τις τράπεζες μόνο σε δύο μήνες!

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπαλληλοι ενωμένοι στις απεργίες!!!
Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε εκτός απο την αξιοπρέπειά μας.

Αλλάξτε τους τα φώτα. Να ξανατεθούν οι κανόνες του παιχνιδιού απο κοινού και απο μηδενική βάση.