Τρίτη, Μαρτίου 30, 2010

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ DAIMLER

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Daimler διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ιωάννης Σακελλάκος, ύστερα από δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν η εταιρεία δωροδοκούσε αξιωματούχους, προκειμένου να της αναθέτουν διαγωνισμούς.
Ο Ιωάννης Σακελλάκος ανέθεσε τη διερεύνηση της υπόθεσης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Παρασκευά Αδάμη, ο οποίος θα μελετήσει τα στοιχεία και θα εξακριβώσει αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως αυτό της δωροδοκίας.
Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, ύστερα από στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα των αμερικανικών Αρχών για την εταιρεία, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!!!!

ΠΡΕΖΑ TV
30-3-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΜΑΛΑΚΟΥΡΕΣ; ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΠΡΕΖΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

kai an pote paei kanena moyni apo ayta fylakh emena na me xeseis

Ανώνυμος είπε...

καλα κανει ο γαπ και ολοι της βουλης κοροιδευπυνε μια ζωη τους μαλακες τους ελληνες πτωχεφσανε τη χωρα απο μτην πολυ μασα και μια ζωη τα γιδια οι ελληνες ψηφιζουν δικοματισμο καλα τουσ κανουνε και τουσ δουλευουνε τετοια τσοκια που ειναι

Ανώνυμος είπε...

fenetai oti oi ellinarades einai adelfes kai toys aresei na toyws gamane o gap kai oloi oi 300 tis voulis

Ανώνυμος είπε...

goustaroun oi ellinarades na exoun strato na poulane mouri re...

malakes....sunexiste na dinete disekatommuria stous amerikanous na feneste gamatoi...

zwa kala sas kanoun kai sas pidane...

manos apo dania