Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΛΑΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ...

Την απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας, που καλύπτει όλο το πρόσωπο, ψήφισαν ομόφωνα οι βουλευτές της βελγικής βουλής.
Ο νόμος που προβλέπει ότι τα άτομα που θα εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους "με το πρόσωπο καλυμμένο μερικώς ή ολικώς και με ρούχα που είναι έτσι φτιαγμένα, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμο το άτομο που τα φορά" θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή και φυλάκιση από μία έως επτά ημερών.
Ωστόσο, ο νόμος προβλέπει εξαιρέσεις για ρούχα μεταμφιεσμένων κατά την εποχή του καρναβαλιού που θα επιτρέπονται μόνο με δημοτικές αποφάσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
29-4-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα αει γαμισου παλιομπασταρδε!! Για το Ιραν, τη Σουδικη Αραβια και ενα σωρο αλλες ισλαμικες χωρες που εισαι υποχρεωμενος να φορας οτι φορανε και αυτοι χωρις να εισαι μουσουλμανος, δε λες τιποτα ε?? Η μαντιλα ειναι συμβολο καταπιεσης των γυναικων και πρεπει να απαγορευτει!!!

adespotos είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ,ΑΦΡΑΓΚΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ...ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ...............ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

η μπούργκα είναι σύμβολο καταπίεσης της γυναίκας που την μετατρέπει ισότιμη ζώου, ως συμβαίνει στις ισλαμικές χώρες. Καταλάβετε πανηλίθιοι ότι στην Ευρώπη τέτοιες διακρίσεις που ξεφτυλίζουν το γυναικείο φύλλο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ. Εσείς είστε που αγωνίζεστε για τα δικαιώματα των ανθρώπων? Προφανώς οι γυναίκες δεν ανήκουν σε αυτό που αποκαλείτε "άνθρωποι"? Εκτός αν σας πηδάνε οι μουσουλμάνοι και κάνετε τα γιουσουφάκια τους και τη γουστάρετε τη μπούργκα.
Εμπρος, διαδηλώστε για το δικαίωμα των μουσουλμάνων να καταπιέζουν τις γυναίκες τους σε Ευρωπαικό έδαφος...Άθλιοι υποκριτές!!!!