Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ...

Επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια κοινής πορείας εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα επεισόδια άρχισαν από το υπουργείο Οικονομικών όταν ομάδα διαδηλωτών άρχισε να πετάει αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και εκείνοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.
Η πορεία κατευθύνθηκε προς την Βουλή όπου και εκεί διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα στην αστυνομία επί της Βασιλίσσης Σοφίας ενώ ζητούσαν να ανοίξει ο δρόμος για να κατευθυνθούν προς τα γραφεία της Ε.Ε.
Ακολούθησε χρήση χημικών από την αστυνομία.
Στο μεταξύ, στην πορεία παρεισέφρησε ομάδα κουκουλοφόρων που προκάλεσαν μικροφθορές σε μία τράπεζα και μία τζαμαρία. Η αστυνομία προχώρησε σε μία προασαγωγή.
Η ένταση συνεχίστηκε και στα Προπύλαια όταν διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα στην αστυνομία, που έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών.
Υπενθυμίζεται ότι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας πραγματοποιούν τετράωρες στάσεις εργασίας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 3 Μαΐου.
Παράλληλα, η Διδασκαλική Ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και η ΟΛΜΕ αποφάσισαν 48ωρη απεργία για τις 4 και 5 Μαΐου, ενώ προσανατολίζονται σε απεργία κατά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου.

ΠΡΕΖΑ TV
29-4-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το απογευματινο συλλαλητήριο ήταν απελπιστικό...
600 άτομα 400 περίπου εκπαιδευτικοί και 200 περιπου φοιτητές.
πότε θα ξυπνήσει ο μαλάκας ο νεοέλληνας?
πότε θα εξεγερθεί?
όταν μας κλέβουν 5 και 10 ευρώ ξέρουμε και μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε και να ζητάμε το δίκιο μας..
τώρα?
τώρα που μας κλέβουν κεκτημένα δεκαετιών γιατί δεν αντιδράμε?
ίσως γιατί έχουμε συνήθίσει να είμαστε ραγιάδες..
όλοι στους δρόμους ρεεεεεεε......

παν.

Ανώνυμος είπε...

fotia kai sfaires einai pia i moni apantisi

Ανώνυμος είπε...

siga ta aimata re levendes

Ανώνυμος είπε...

2:22 πμ ok tha ta doume