Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...

Λάθος μήνυμα στην κοινωνία, υποστήριξε ότι έστειλαν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στη λευκή απεργία που πραγματοποίησαν με αφορμή την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης του επιδόματος πτητικότητας.
Ωστόσο ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι όλες οι πτέρυγες της Βουλής συμφώνησαν στην αρμόδια Επιτροπή, να αποκατασταθεί η εισοδηματική απώλεια των ιπτάμενων της Πολεμικής Αεροπορίας και των άλλων ειδικών δυνάμεων.
"Αδίκησαν, τον εαυτό τους και τη λαμπρή παράδοση του όπλου τους και έστειλαν λάθος μήνυμα στην κοινωνία και στην απέναντι πλευρά. Γιατί στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν νοείται ούτε λευκή απεργία, ούτε απεργία, ούτε στάση εργασίας. Και δεν επιτρέπεται να συνεννοούνται μεταξύ τους και 700 πιλότοι να δηλώνουν αδυναμία για ψυχολογικούς λόγους" είπε ο υπουργός Άμυνας.
Επίσης πρόσθεσε ότι κάποιοι παρέσυραν τους πολλούς.
"Βεβαίως, έγιναν αναγνωρίσεις και αναχαιτίσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε μια μέρα», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ακόμη απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που έθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Ιω. Κοραντής - στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διερωτήθηκε: «Πώς θα κάνουμε την πανεθνική προσπάθεια για την σωτηρία της χώρας; Ποιος είναι ο ιστός της κοινωνίας μας; Δεν αρκούσε η διαβεβαίωση όλων των πτερύγων της Βουλής ότι θα αποκατασταθεί το εισόδημά τους; Τι ήταν η βιασύνη και τι βλάβη υπέστησαν, αφού η ρύθμιση θα ίσχυε για το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και η Βουλή έχει χρόνο 12 μήνες να ψηφίσει;».
Επιπλέον διαβεβαίωσε: «Ήδη είχαν πάρει το επίδομα και το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Αφού το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης, η αποκατάσταση του εισοδήματός τους θα γίνει εγκαίρως με άλλο τρόπο».
Τέλος ο υπουργός χαρακτήρισε «ατυχές» το περιστατικό και εξέφρασε την πίστη του ότι δεν θα επαναληφθεί και αφού ανέφερε ότι η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ενώ τον κατακρίνει, στη διπλανή στήλη κάνει αναφορά στα ειρωνικά σχόλια του τουρκικού Τύπου για αυτά που έγιναν.
«Αγαπάμε τους πιλότους και τους τιμούμε. Έχουμε λάβει μέτρα που στηρίζουν μια επιλογή ζωής. Έστειλαν όμως λάθος μήνυμα στην κοινωνία και στην απέναντι πλευρά».

ΠΡΕΖΑ TV
29-4-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".


Αν εξαιρέσουμε τα σημεία με τις βόμβες και φυσικά τον άδικο θάνατο του παιδιού στα Πατήσια,γιατί δεν είχε σημασία αν ήταν Αφγανός ή Έλληνας ή Τούρκος,σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του Επαναστατικού Αγώνα έχει απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι τρομοκρατία!

Τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να φας για να επιβιώσεις!

"Τρομοκρατία είναι...η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας που έχει κάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να παρακολουθούν μουδιασμένα μέχρι στιγμής από φόβο, μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον τους να βρίσκεται σε εξέλιξη."


Τρομοκράτες είναι οι τραπεζίτες.

Τρομοκρατία είναι να σε παίρνουν κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο γιατί δεν έχεις να πληρώσεις τις τοκογλυφικές τους δόσεις.

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

Ζούμε σε ένα καθεστώς και ..καλά δημοκρατικό αλλά μόνο στα χαρτιά!

Πρέπει να ξυπνήσουμε πια από τον λήθαργο που μας έχουν αναγκαστικά βάλει εδώ και 30 χρόνια!Και να ξυπνήσουμε και τους άλλους αλλά όχι με βόμβες και με στέρηση της ζωής πολιτών!Άλλωστε για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα απ'όλα να είμαστε ζωντανοί!

Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει κανένας Επαναστατικός ή μη αγώνας!Πάντως είχαν δίκιο σε ότι είπαν και ας επέλεξαν λάθος τρόπο για να τα πουν!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρκούσε η διαβεβαίωση όλων των πτερύγων της Βουλής ότι θα αποκατασταθεί το εισόδημά τους;


τι λες ρε παχυσαρκο ηλιθιο ζωο?

βγες απο την γυαλα που ζεις βρωμιαρη πουστη.

Υπαρχψει κανεις που ακομα εμπιστευεται τις διαβεβαιωσεις του ελληνικου κρατους και των 300 παρασιτων της βουλης?