Πέμπτη, Απριλίου 08, 2010

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ,ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ,ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...

Οι γονείς του 17χρονου φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος έχει κληθεί να καταθέσει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

"Προσπαθήσαμε όλη αυτήν την περίοδο να συγκρατήσαμε την αγανάκτησή μας. Σήμερα όμως ο κ. Κούγιας ξεπέρασε κάθε όριο σε βάρος της οικογένειάς μας. Οι σημερινές του απαράδεκτες δηλώσεις, συκοφαντικές και δηλητηριώδεις, αποκαλύπτουν συσσωρευμένη εμπάθεια απέναντι σε ένα παιδί, που υπήρξε το παρά λίγο δεύτερο θύμα της τραγικής αυτής υπόθεσης, ενώ η επιθετικότητά του απέναντι και σε μας, ακόμη, τους γονείς του, εκδηλώθηκε ήδη προηγούμενες φορές ακόμη και μέσα στο δικαστήριο, στη διάρκεια της δίκης, στην οποία αρκετές φορές βρεθήκαμε, μαζί με το παιδί μας. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει πολύ καλά ότι καμιά απειλή δεν αντιμετωπίζει, ενώ με τις δηλώσεις του και τις προσωπικές του επιθέσεις, είναι ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος για την κατάσταση που έχει σήμερα δημιουργηθεί και η σκοπιμότητα αυτής της συμπεριφοράς προβληματίζει".

ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ,ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΚΟΥΓΙΑ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και συ 8.58 μαζι με τις αλλες αδελφαρες στα καμαρινια σας ρε.Ποιος εχασε την πετσα του να τη βρει ο κουγιας.Ωρε κατι ηξερε η Βατιδου που σε πλακωνε στις τακουνιες!!!Τετοιες θες παλι να ισιωσεις.

Stelios είπε...

Στον 8.58!

Παπαρακι κωλοφασιστα! Θα σε σκοτωσω κ σενα μαζι οταν θα του φαω το λαρυγγι! κ δν υπερβαλω! Αν θες ν το δεις απο κοντα ξαναστειλε εδω να δεις αιμα!!! ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΕ σα δε ντρεπεσαι! Πουτανα ειναι μανα σου που γαμιοταν μ'οποιον ναναι κ δν ξερει απο που βγηκες! μουνοπανο!

Ανώνυμος είπε...

kougia gera gama ta mounia???
aaaaaaaaaaxaaxaxaxax... pragmatika exw diavasei hli8ia k hli8ia comments apo zwa mesa se auto to blog... alla file mou to diko sou htan to kalutero ..
poso zwon eisai reeee...
nai re .. kougias ... ka8isterimene. ..
pou gia na ipostirizeis kougia h'provlima exeis h'... PROVLIMA EXEIS ... TELOS .....

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΛΕΚΟ ΓΕΡΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Stelio 2:24, αν χρειαστώ το σχόλιο σου γιά να παρουσιάσω το πνευματικό επίπεδο και την ευγένεια των σημερινών Ελλήνων, μου επιτρέπεις παρακαλώ να το χρησιμοποιήσω;

Ανώνυμος είπε...

STELIO oli kato sto milopotamo ine toso vlakes oso esi?

Ανώνυμος είπε...

Εχω διαβάσει αυτον τον μαλάκα που υποστηρίζει τον κούγια τόσες πολές φορες σε διάφορα άρθρα σε διάφορα blog με πανομιότυπες ατάκες που μου φένετε ότι ο μόνος μαλάκας που μπορεί να γράφει έτσι για τον κούγια είναι ο ίδιος ο κούγιας. Αν τα γράφει άλλος έκτος από τον κούγια τότε ... δεν υπάρχει πιά ελπίδα.