Κυριακή, Μαΐου 09, 2010

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 22ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ...

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ;;;
ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ;;;
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ...

Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε σήμερα το πρωί στις αγροτικές φυλακές Αγιας Χανίων, ένας 22 χρόνος υπήκοος Λιβάνου. Ο 22χρόνος, ο οποίος μοιραζόταν το κελί με ένα ακόμα άτομο, είχε σφίξει στο λαιμό του γάζα την οποία είχε δέσει στην κρεμάστρα της τουαλέτας.
Τον κρατούμενο, βρήκε στις 8:05 το πρωί, κατά την διαδικασία του ελέγχου, σωφρονιστικός υπάλληλος. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία ο εισαγγελέας και ιατροδικαστής που μετά από αυτοψία στο χώρο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ ο συγκροτούμενος του υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Ο 22χρόνος είχε καταδικαστεί από το εφετείο Κρήτης σε ποινή φυλάκισης 3 χρόνων και ενός μηνός για διακεκριμένες κλοπές. Είχε εκτίσει την ποινή του αλλά βρισκόταν ακόμα κρατούμενος καθώς ήταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες απέλασης του από την Ελλάδα. Κατά την παραμονή του στις φυλακές Αγιας εργαζόταν στο ζαχαροπλαστείο της φυλακής.

ΠΡΕΖΑ TV
9-5-2010

tvxs.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Αύγουστο του 2007, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη Πελοπόννησο με αποτέλεσμα των θάνατο δεκάδων πολιτών, εντοπίστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Ηλείας κορυφαίος Κοσοβάρος πρώην οπλαρχηγός του UCK και μέλος της αλβανικής μαφίας, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να διαφύγει αφού ήρθε σε επαφή με "αναρχικούς" και υπόπτους για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Το Δεκέμβριο του 2008, ομάδα Κοσοβάρων που ήλθε μέσω Βιέννης στην Αθήνα πρωτοστάτησε στις καταστροφές και στις συμπλοκές με τις δυνάμεις ασφαλείας. Τη νύχτα των επεισοδίων, οι αρχές ασφαλείας θορυβήθηκαν από τη ταυτόχρονη ενεργοποίηση 100 καρτοκινητών τηλεφώνων στο νόμό Ιωαννίνων που ανήκαν σε Αλβανούς. Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας εμφανίστηκαν φειγ-βολάν στην αλβανική γλώσσα ("POLICA DERRA VRASES" και από την άλλη "HAKMARJE PER DREJTESI"), σε μια προσπάθεια όξυνσης των επεισοδίων με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μεταναστών.
Τα παραπάνω ανατρέπουν τη μέχρι σήμερα διαπίστωση ότι οι αλλοδαποί αποτελούν απλώς πηγή στρατολόγησης και προμήθειας οπλισμού για τον "αναρχικό χώρο" (και κατ΄επέκταση των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων) και επιβεβαιώνουν την υπόθεση εργασίας που θέλουν τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν καταστεί υποχείρια συγκεκριμένων κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά κατέβηκαν τα ΟΥΦΟ

Ανώνυμος είπε...

που τα ξερεις αυτα

παντος ειχα παει σε ενα σπιτι αλβανου να φτιαξω κατι και σε ενα δωματιο δεν με (αφισαν) να μπω αλλα ετυχε να περασω εξω απο το παραθυρο και ειχε μια μεγαλη σημαια του uck!

Ανώνυμος είπε...

12.20 ειχε βγει αυτη η βρωμα εκεινο το καιρο,μπορει ομως να εγινε και για στοχοποιηση του κινηματως,δεν ειναι η πρωτη φορα..........................................Αυτο ομως με τις ποινες στους αλλοδαπους που δικαζονται ειναι... γαματα.εξαντληση αυστηρωτητας μεχρι εκει που δεν παιρνει(μιλω για τα μικρα ψαρια).θυμαμαι αλβανο συγκρατουμενο να εχει φαει 17 χρονια,για...συνεργεια σε... μεταφορα ...χορτου,ηταν 18 χρονων και ουτε καν γνωριζε τι μετεφερε.η φτωχεια γεννα εγκληματικοτητα.υπαρχουν πολλες ιστοριες σαν κι αυτη ΠΡΕΖΑ χωρος και χρονος να υπαρχει και γεμιζεις το μπλοκ αν θελεις.