Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΞΚΑΘΑΡΗ Ο "ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ" ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Να αναιρεθεί εν μέρει η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού ως «Περίανδρου», ζητεί εισαγγελική πρόταση ενώπιον του Ποινικού Τμήματος του δικαστηρίου.
Με αίτησή του στον Αρειο Πάγο ο Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος της «Χρυσής Αυγής», ζητεί να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για την επίθεση σε βάρος φοιτητών τον Ιούνιο του 1998 απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το δικαστήριο τον κήρυξε ομόφωνα ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή τον Ιούνιο του 1998. Σημειώνεται ότι ο Ανδρουτσόπουλος έχει αποφυλακιστεί μετά την έκτιση των 3/5 της ποινής του.
Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση πρέπει να απορριφθούν ως αβάσιμοι οι ισχυρισμοί ότι η καταδικαστική απόφαση έχει αντιφάσεις ως προς την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη. Αντίθετα, ζητείται να αναιρεθεί η δευτεροβάθμια απόφαση ως προς το σκέλος που δεν διευκρινίζει αν ο δράστης ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά την απόφαση ή την εκτέλεση της πράξης ή τελούσε εν βρασμό ψυχής.

ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο περιανδρος εκανε τα 3/5 της ποινης που του επεβαλαν χωρις αποδεικτικα στοιχεια εξετειας καποιον ρουφιανοχαφιεδων πλουσιοπαιδων που τωρα σπουδαζουν ακομα στο εξωτερικο με τα λεφτα του μπαμπα!λογικο ειναι να τρεμετε τωρα που θα βγει...θα σφιξουνε οι κωλοι αριστεροκιλωτες!

Ανώνυμος είπε...

να τεθεί εκτός νόμου η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν σας πιανει υπνος κιοτηδες ε?

Ανώνυμος είπε...

αμορφωτοι φασιστες επειδη δεν μπορειτε να αρθρωσετε μια λεξη σκοτωνεται ανθρωπουσ.μαθετε να μιλατε και να υποστηριζετε με επιχειρηματα τις ιδεεσ σας και μετα ελατε να αντιπαρατεθειτε μαζι μασ..αλλα οι ιδεεσ που εχετε δεν μπορουν να σταθουν αλλιωσ παρα μονο με τη βια..αμορφωτοι..στην αρχαια ελλαδα θα σας λεγανε βαρβαρουσ και θα σας ειχαν δουλουσ..

Ανώνυμος είπε...

st'arxidia mas gia ton periandro...tetoious malakes exei anagi i koinwnia???as ton afisoun na ton sapisei o kosmos sto ksulo eksw.

mounopana fasistes...douloi e douloi

Ανώνυμος είπε...

12:24 μμ trexoume apo tora xestikame

Ανώνυμος είπε...

2.41 μαθε το σιγμα τελικο και μετα μιλα για αμορφωσια τσουτσεκι!ςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

Βασικά για την ώρα άλλοι είναι οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που βρίσκονται έξω έτοιμοι να δολοφονήσουν και άλλους ανθρώπους. Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αναρχικού/(αντι)ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ χώρου. Διαφωνεί κανείς ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν για τη στυγερή δολοφονία 4 ανθρώπων?

Ανώνυμος είπε...

2:52 μμ

apo elas oi plirofories