Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΓΔΜ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΑ ΕΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ;;;

Η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο (KFOR) απέστειλε ενισχύσεις για την φύλαξη των συνόρων του Κοσσόβου με την ΠΓΔΜ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της KFOR, Μίχαϊλ Κέρτινγκ.
Ο εκπρόσωπος ανέφερε σε ΜΜΕ της Πρίστινας ότι μονάδες ταχείας επέμβασης της KFOR εστάλησαν για να ενισχύσουν τη δύναμη των συνοριοφυλάκων της αστυνομίας του Κοσσόβου στη μεθόριο με την ΠΓΔΜ και θα παραμείνουν εκεί «για όσο καιρό χρειαστεί».

Η ενίσχυση του ελέγχου των συνόρων του Κοσσόβου με την ΠΓΔΜ, από την KFOR, γίνεται μετά το προχθεσινό επεισόδιο έξω από το χωριό Ράντουσα, κοντά στα σύνορα της ΠΓΔΜ με το Κόσσοβο, μεταξύ της αστυνομίας της ΠΓΔΜ και ομάδας ενόπλων που επέβαιναν σε μικρό φορτηγό που μετέφερε παράνομο οπλισμό.Από την ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκαν τέσσερις ένοπλοι Αλβανοί.
Ακόμη, πριν δύο εβδομάδες, σε ένα άλλο σημείο στη μεθόριο της ΠΓΔΜ με το Κόσσοβο, η αστυνομία της ΠΓΔΜ ανακάλυψε τέσσερις κρύπτες με μεγάλη ποσότητα οπλισμού που φυλάσσονταν από ομάδα ενόπλων.

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: