Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ;;;;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ;;;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα, στις 6 το απόγευμα.
Η ΟΤΟΕ και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες να παρευρεθούν και να διαδηλώσουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των οικονομικών μέτρων και του νέου Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Το παρών θα δώσουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Την ίδια μέρα θα υπάρξει κοινή συνεδρίαση των συνδικάτων για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι της χώρας με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου συνεχίζουν τον αγώνα και την αντίθεσή τους στο πακέτο των άδικων και σκληρών οικονομικών και αντιασφαλιστικών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας.

ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τα εκαναν πρωί λέει! Γιατι ΑΝ θΥΜΑΣΑΙ την τελευταία φορα που έγινε πρωί η συγκέντρωση είχαμε 3 νεκρούς. Γιατι δηλαδή να μην γίνει ώρες που είναι κλειστά τα μαγαζιά; Ακόμα βέβαια περιμένω να "εγκρίνεται" ένα άλλο μου post στις καταγγελιες του και καλά εργαζομενού στην marfin οπου ανέφερα το ίδιο πράγμα. Εδώ εχετε πρωτοσέλιδο "ποσο για τον πούτσο καβαλα..." και περιμένω 2 μέρες εγκριση για post. Το ΕΣΥΕΑ μου 8υμίζεται.

Ανώνυμος είπε...

kai xtes eixame ergatiko atyxima to proi na mhn ksanapame stin doulia mas;