Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ...ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ...

ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ!!!!

Περαιτέρω διευκρινίσεις περιμένει, σύμφωνα με τον Γ. Πεταλωτή, η κυβέρνηση πριν τοποθετηθεί επισήμως για τις φορολογικές εκκρεμότητες του λαϊκού τραγουδιστή και συζύγου της υφυπουργού Τουρισμού, Τόλη Βοσκόπουλου.
Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τα στοιχεία που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της είναι ελλιπή. Προσέφερε κατ΄ αρχήν κάλυψη στην Άντζελα Γκερέκου, σημειώνοντας ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ιδιώτης και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γκερέκου επικοινώνησε το πρωί με τον Γ. Πεταλωτή, ενώ δεν τίθεται θέμα παραίτησής της.

ΠΡΕΖΑ TV
17-5-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΔΟΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ …ΝΗΣΣΑΝ
Επί 17 ολόκληρα χρόνια το πολιτικό και δικαιοδοτικό σύστημα της χώρας δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ούτε ένα ευρώ από τον μεγάλο οφειλέτη του Δημοσίου, τον επίσης μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο που, όπως προκύπτει από έγγραφα της ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών, οφείλει από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις 5,5 εκατ. €.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ