Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

ΕΥΑΛΩΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK

Η ανάκαμψη της παγκόσμια οικονομίας παραμένει ευάλωτη και υπάρχουν νέα προβλήματα να αντιμετωπιστούν σχετικά με τα δημόσια οικονομικά προειδοποιεί ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν. Παρόλα αυτά, έθεσε στόχο της τράπεζας τα δέκα δισ. ευρώ κέρδη προ φόρων για το 2011.
"Οι επιπτώσεις από την χρηματοοικονομική κρίση μπορεί να είναι ακόμη αισθητές.Υπάρχουν νέα προβλήματα για να αντιμετωπιστούν,ιδιαίτερα όσο αφοράει τα δημόσια οικονομικά καθώς και την σταθερότητα του νομίσματός μας" τόνισε ο Άκερμαν στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της τράπεζας στην Φρανκφούρτη. προσθέτοντας πως "Η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας παραμένει ευάλωτη σε κραδασμούς".
Ακόμη έθεσε ως στόχο της τράπεζας για κέρδη προ φόρων δέκα δισ. ευρώ το 2011ενώ... υπεραμύνθηκε και τους επενδυτές που πραγματοποιούν short selling μετοχών.
"Είναι σημαντικό να βρεθεί η σωστή ισορροπία όσον αφορά το ρυθμιστικό πλαίσιο .Ενα υπερβολικά αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο για τις τράπεζες και τις αγορές θα θέσει περιοριορισμούς στης επιδόσεις τους και θα βλάψει σε τελική ανάλυση την οικονομία και την κοινωνία",πρόσθεσε.

ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καθεστώς 'ΚΑΜΟΡΑ" είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Αυτοί που εξαπάτησαν, λήστεψαν και σκλάβωσαν τον ελληνικό λαό.

Αυτοί που προκάλεσαν την αποβιομηχάνηση της χώρας, που τοκογλύφησαν και τώρα εκβιάζουν και αρπάζουν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού.

Αυτοί που φυγάδευσαν τα κέρδη τους έξω, που σαμπόταραν την ελληνική οικονομία και πρωταστάτησαν μαζί με τα λαμόγια στα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

ΛΑΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.