Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010

ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΝ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

Πήραν μπροστά τα ζυμωτήρια στο νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου οι ασθενείς να μην μείνουν χωρίς ψωμί στην διατροφή τους. Ο πρόεδρος των εργαζομένων Αποστόλης Αθανασόπουλος είπε στο thebest.gr, ότι τώρα που σταμάτησε η προμήθεια ψωμιού λόγω χρεών προς τον προμηθευτή, άρχισε η διαδικασία παρασκευής του από την υπηρεσία σίτισης του ιδρύματος.
Δεν απάντησε όμως στην ερώτηση που του έγινε επανειλημμένως, γιατί αφού έχουν την δυνατότητα αυτή τόσα χρόνια, προμηθεύονταν όλο το ψωμί από το ελεύθερο εμπόριο.
Από την πλευρά του ο προμηθευτής αρτοποιός Γεώργιος Παπαδόπουλος, μας είπε πως το χρέος εχει υπερβεί τα 80.000 ευρώ και πλέον βρίσκεται σε αδυναμία να αγοράσει αλεύρι, για την παρασκευή του ψωμιού του Νοσοκομείου.
«Θα πρέπει να αφήσουμε απλήρωτους τους υπαλλήλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος. Κατήγγειλε με νόημα, πως βλέπει περίεργες κατά την άποψη του μεθοδεύσεις και παιχνίδια, πίσω από το ποσό που του οφείλεται από το Νοσοκομείο, που πιθανό σκοπό έχουν να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει την σύμβαση.

Τόνισε μάλιστα πως για πολύ καιρό, προσπαθεί να συναντηθεί για το θέμα του τόσο με τον Διοικητή όσο και με τον Υποδιοικητή του ιδρύματος, αλλά αυτό δεν εχει γίνει δυνατό. Άφησε όμως σαφείς υπαινιγμούς, για το κατά πόσο είναι νόμιμη η παρασκευή ψωμιού από το ίδιο το Νοσοκομείο.
Σε κάθε περίπτωση ερωτηματικά και χρέη πνίγουν την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. Η διοίκηση θα πρέπει να απαντήσει πώς, αφού μπορούσαν να παρασκευάσουν ψωμί για τους ασθενείς, αυτό επί σειρά πολλών ετών ερχόταν από το εμπόριο.
Τέλος σε ποιες άλλες λειτουργίες το νοσοκομείο θα μπορούσε να είναι αυτάρκες, έστω και κατά ένα μεγάλο βαθμό, ενώ σήμερα είναι όμηρος των προμηθευτών του για χρέη χιλιάδων ευρώ;

Νίκος Ξανάλατος

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2010

2 σχόλια:

greece_traveller είπε...

Το blog σας είναι πολύ ενδιαφέρον, σχετικά με τα νέα της Ελλάδα. Είμαι νέα blogger και λόγω της αγάπης μου για τη Σαντορίνη ξεκίνησα το blog αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΣΦΙΓΓΕΣ