Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ...

Στην πανελλήνια σιωπηρή διαμαρτυρία κατά της φόλας συμμετέχουν οι φιλόζωοι της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 8μμ και για μια ώρα έξω από το Δημαρχείο της πόλης
Ντυμένοι με μαύρα ρούχα και συνοδευμένοι από τα σκυλιά τους οι φιλόζωοι και όχι μόνο θα διαμαρτυρηθούν σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, "πράξη ανήθικη, αλλά και παράνομη σύμφωνα με τον νόμο" όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Φιλοζωικό Σωματείο "Κιβωτός" Αλεξανδρούπολης.
Κεράκια θα τοποθετηθούν σε σχήμα stop στην είσοδο του δημαρχείου μπροστά από ένα πίνακα με φωτογραφίες αγαπημένων τετράποδων που βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλα. Το Φιλοζωικό Σωματείο Κιβωτός Αλεξανδρούπολης, θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στον εκπρόσωπο του Δήμου.

ΠΡΕΖΑ TV
24-6-2010

3 σχόλια:

vlaxopodas είπε...

καλα κανουν οι φιλοζωοι και διαμαρτυρονται για την φολα να φροντισουν ομως και τα αδεσποτα..οχι απλα να τα εμβολιαζουν να τα αμολουν στο δρομο και οποιον παρει ο χαρος..εχω δει με τα ματια μου 3 φορες αδεσποτα του δημου με λουρακι να επιτηθτενται σε γυναικες με παιδακια, γερους, και σε μηχανακια..στην περιπτωση μαλιστα του γερου τον ειχαν πεταξει και κατω..αυτα εγειναν συνταγμα και ακαδημιας..

Ανώνυμος είπε...

Στην Αλεξ/πολη δεν εχω ακουω παρομοια περιστατικα. Ασε που πολλες φορες μια επιθετικη συμπεριφορα κρυβει απο πισω βαρβαρη συμπεριφορα απο "διποδα ζωα".
Οσο για την πρακτικη της φολας, καποιοι εξυπνοι πετανε φαι γεμιστο με φολα κ οποιον σκυλο παρει ο χαρος, χωρις να ξερουν οτι αυτο μπορει να το φαει κ ενας μη "αγριος" σκυλος. Κ αφου ειναι τοσο μαγκες κ αποφασιζουν να βγαλουν απο τη μεση τοσο ευκολα οτι δεν τους αρεσει, γιατι δεν ριχνουν καμια φολα στα 300 πραγματικα αγρια ζωα της βουλης, που στο κατω-κατω μας δαγκωνουν καθε μερα??

Ανώνυμος είπε...

RE ka8arma vlaxopoda pou exeis to

8rasos na epixirimatologis

emeis oi "filozwoi"

pou anexwmaste kai olo to sinafi

sou ?

toulaxiston frodizoume oso ginete

xwris ti voi8ia tou artiou kratous

sou kai xwris ti voi8ia kanenos

alla nai xexasa opos kai oi

metanastes etsi kai ta zwa mpikan

paranoma sti xwra sou kai nai

na mas fane olous ,,dioti auto einai

swsto giati san an8rwpo den exoume afisei tipota or8io

kai leme exipnades !!

oso gia ta matia su aide se kana giatro

kai parakalese ton gia ti stirwsi su