Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

ΟΛΘ: «ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΟΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ»...ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!

Την ενεργοποίηση του συμβουλίου ανάπτυξης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, δρομολόγησε η νέα διοίκηση του λιμανιού με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στέλιο Αγγελούδη, ο οποίος, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του συμβουλίου δεσμεύτηκε, αυτό να συνεδριάζει μία φορά το μήνα και οι παρατηρήσεις του να αποτελούν βασικό οδηγό προς τη διοίκηση.
Κι αυτό, προκειμένου, όπως είπε: "να γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα στο λιμάνι και να υπάρχει καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ΟΛΘ ΑΕ".
Στο συμβούλιο ανάπτυξης μετέχουν διευθυντικά στελέχη της ΟΛΘ ΑΕ αλλά και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της πόλης όπως και χρηστών του λιμανιού. Οι τελευταίοι μάλιστα, ζήτησαν δια των εκπροσώπων τους να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε – παρά την κρίση- να επιστρέψουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όσο το δυνατόν περισσότερα φορτία από αυτά που "έφυγαν" στην περίοδο 2007-2008, που ήταν σε έξαρση κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΣΕΜΠΟ. Από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν για την καλύτερη λειτουργία του λιμανιού.
Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν: στην επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, να υποβάλλουν συγκεκριμένα θέματα, ώστε να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις και να τεθούν χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των αποφάσεων.

ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: