Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FREE MAGAZINE...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ....

Συμφωνα με πληροφοριες κλεινει και το γνωστο νεανικο περιοδικο Free Magazine...Δυστυχως ουτε αυτο καταφερε να αντεξει τις οικονομικες ζημιες που παρουσιαζονταν οπως επισης και την πτωση των πωλησεων του οι οποιες συνεχιζονταν με γρηγορους ρυθμους...
Για ακομη μια φορα βεβαια τους λαθους χειρισμους των εκδοτων...αυτοι που τους πληρωνουν ειναι οι εργαζομενοι του περιοδικου..οι οποιοι απο σημερα ειναι στο δρομο.
Οτι και να πουμε ειναι πραγματικα λιγο.

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πλάκα μας κάνετε;το περιοδικό ήταν για πέταμα.έδινες 2 ευρώ για να φας στη μάπα διαφημίσεις. αν άξιζε κάτι ήταν το αρχικό φορμάτ του free, το οποίο βέβαια είναι παλιά ανάμνηση...

Ανώνυμος είπε...

H Τράπεζα θα του έπαιρνε το σπίτι και αυτός αυτοπυρπολήθηκε!

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δεν είναι καθόλου απλό το θέμα με τον αυτοπυρπολισμό ενός 50χρονου σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης.

Ο αυτόχειρας περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό μέσα σε τραπεζικό υποκατάστημα καθώς η Τράπεζα του είχε κατάσχει το σπίτι και ήταν έτοιμη να το βγάλει σε πλειστηριασμό.

Μας έχουν φτάσει σημείο οι Έλληνες να μην βλέπουν...


"Φως", όλα μαύρα και άραχνα... Και αυτοί να χτυπάνε τα φλιτζανάκια στις εξεταστικές σαν Αγγλίδες κυρίες που πίνουν απογευματινό τσάι.

Η απογοήτευση γίνεται εύκολα οργή...

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ή θα καούμε εμείς
ή οι τράπεζες.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τους εργαζόμενους.

Ελπίζω να βρουν σύντομα εργασία.

Κατά τα άλλα το περιοδικό ήταν απλά άθλιο.

Η αποθέωση του δήθεν και της υπεροψίας.

Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα , αλλά δεν νομίζω ότι θα λείψει και σε κανέναν.....

Ανώνυμος είπε...

Να προσλάβει αμέσως το κράτος τους απολυμένους. Τι κάνει ο Λοβέρδος και ο Παπανδρέου; Δουλειά, σπίτι, διακοπές και σύνταξη για όλους, κατώτατος μισθός 1.500 ευρώ, κατώτατη σύνταξη 1.400 ευρώ τώρα. Να πληρώσει η πλουτοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε στις 4:48 είσαι ΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ικανοποιήθηκες με την ειρωνία σου? Έκανες την ανώνυμη επανάσταση σου με ειρωνικό κόμμεντ? Υποστήριξες την ΠΑΣΟΚΑΡΑ σου? Ε λοιπόν αφού τα έκανες αυτά και ξεθύμανες, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι κρίμα που έκλεισε ένα περιοδικό και ας απευθύνονταν σε μικρό κοινό. Σε κάποιους άρεσε σε άλλους όχι, γούστα είναι αυτά. Πάντως πιστεύω ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα ελληνικά περιοδικά ανάλογης ύλης (lifestyle, μουσική, μόδα, youth culture)ήταν αρκετά καλό.

Ανώνυμος είπε...

To free ηταν ενα απαιχτο περιοδικο το μονο που με κάλυπτε απο ολα στην ελλαδα.Ειχε τελεια αρθρα και νομιζω πως εχουν ευθύνη και οι ελληνες που το μονο που ηθελαν να βλεπουν ηταν βυζια....ολο το πρωσοπικο του free ηταν συμαντικα πρόσωπά με λαμπρη καριερα οπου καναν οτι καλυτερο μπορουσαν για να μας ευχαριστησουν.
Κρυμα που μια συντακτικη ομαδα σαν αυτη θα παει χαμενη...Εγω παντος λυπούμε βαθια...