Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Μόνον έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τα δημόσια νοσοκομεία. Η Ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) προκήρυξε πενθήμερη απεργία, με έναρξη την Δευτέρα. Οι γιατροί εκφράζουν έτσι τη διαμαρτυρία τους για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «για την αναβάθμιση του ΕΣΥ», το οποίο προβλέπει ολοήμερη λειτουργία νοσοκομείων. Η διοίκηση της ΟΕΝΓΕ τονίζει ότι οι γιατροί δεν δέχονται -στη σημερινή συγκυρία της κρίσης- να επιβαρυνθεί ούτε στο ελάχιστο ο πολίτης για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες περίθαλψης που δικαιούται μέσω της γενικευμένης λειτουργίας ιδιωτικών απογευματινών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία.
Οι γιατροί καλούν την υπουργό Υγείας να αποσύρει το νομοσχέδιο και να στηρίξει από τον κρατικό προϋπολογισμό τις δαπάνες λειτουργίας των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της χώρας.

ΠΡΕΖΑ TV
16-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ !

Εμπορος του Ηρακλείου οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί οι τράπεζες.

Oι τράπεζες σκότωσαν τον πατέρα μου”, καταγγέλλει 32χρονος γιος του αυτόχειρα που διαμηνύει ότι θα αγωνιστεί προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του.

Εν τω μεταξύ ο εισαγγελέας Ηρακλείου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια να διενεργήσει έρευνα σε σχέση με τις καταγγελίες του άτυχου εμπόρου σε βάρος συγκεκριμένης τράπεζας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ??

ΜΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ κ. ΛΑΤΣΗ γόνου κατοχικού τοκογλύφου και συνεργάτη των Γερμανών.

ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
Τί καθόμαστε ???

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!