Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...

Την προσεχή Παρασκευή, στις 12.00 το μεσημέρι, αναμένεται να αναρτηθούν στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διεξήχθη για την πρόσληψη 826 εποχικών υπαλλήλων στους τομείς της καθαριότητας και του ηλεκτρολογικού. Το ενδιαφέρον τους για την πλήρωση των θέσεων αυτών εκδήλωσαν περισσότεροι από 3.220 πολίτες κάθε ηλικίας. Χθες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης επικρατούσε το αδιαχώρητο, καθώς περίπου 330 υποψήφιοι του διαγωνισμού, οι οποίοι συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία, συμμετείχαν σε κλήρωση, ώστε να αναδειχθούν οι επιτυχόντες. Από τα άτομα αυτά θα προσληφθούν τελικά τα 314.

ΠΡΕΖΑ TV
7-7-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

trexte oloi na ginete dhmosioi ypallhloi, tempeloskyla, koprits, mh pesei o kwlos sas se kamia oikodomoi poy trexoyn oloi oi Albanoi.

Ανώνυμος είπε...

φτανει πια με το μοτο "η δουλεια κανει τους αντρες, το μιστρι το πιλοφορι" αηδια εχει καταντησει. Σε ολες τις χωρες, που τις παρακαλαμε να μας δανεισουν λεφτα, ο καθενας δουλευει αυτο που ξερει-εχει σπουδασει. Ασε που ο ιδιωτικος τομεας ειναι σοβαρος, οχι λαμογια οπως εδω. Οσο ειμουνα στον στον ιδιωτικο τομες ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ με εκαναν να ονειρευομαι το δημοσιο απλα γιατι νομιζουν οτι για 600€ σου κανουν κ χαρη που δουλευεις γι'αυτους!! κ ολοι οι συναδελφοι-σκλαβοι αυτο περιμεναν μπας κ γλυτωσουν απτη μαλακια που δερνει τον καθε χωριατη που πουλησε 2 χωραφια κ εγινε κ αφεντικο!!
γκεγκε?