Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2010

ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ:«ΈΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ»...ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ...

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε και τη Δευτέρα ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, δεύτερη ημέρα απολογίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας, από την πρόεδρο κ. Παπαβασιλείου, ώστε να φωτιστούν όλες οι λεπτομέρειες της μοιραίας νύχτας της 6ης Δεκεμβρίου 2008 όταν έπεφτε νεκρός ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη γωνία των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.
Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου, ο κατηγορούμενος υποστήριξε για πρώτη φορά πως όταν πυροβόλησε, έβλεπε τα μαζεμένα παιδιά. Ο ισχυρισμός του αυτός έρχεται σε αντίθεση με εκείνον που αρχικώς έχει προβάλει, ότι δηλαδή πυροβόλησε φεύγοντας από την Τζαβέλλα, γυρίζοντας δηλαδή προς τα πλάγια και πίσω το σώμα του. Είπε, επίσης, σήμερα πως όταν πυροβόλησε έβλεπε εκτός από τους συγκεντρωμένους και το όπλο του, γεγονός που του επεσήμανε η πρόεδρος.

Η κ. Παπαβασιλείου με ερώτησή της ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της διευκρινίσει κατά πόσο κάποιος που πυροβολεί στον αέρα βλέπει το όπλο του μπροστά του. Ο κατηγορούμενος απάντησε πως με ευθεία βολή κάποιος έχει οπτική επαφή με το όπλο του.
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας επανέλαβε ότι πυροβόλησε για να διασφαλίσει τη σωματική του ακεραιότητα από την επίθεση που δεχόταν με το συνάδελφο και συγκατηγορούμενό του Βασίλη Σαραλιώτη από συγκεντρωμένους και τόνισε πως ήταν σίγουρος ότι η σφαίρα δεν θα έβρισκε πουθενά.
Η απολογία του Κορκονέα αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη με τις ερωτήσεις που θα του υποβάλει ο εισαγγελέας Έδρας, Χαρ.Λακαφώσης, και την Τετάρτη εκτιμάται ότι θα απολογηθεί ο δεύτερος κατηγορούμενος, Βασίλης Σαραλιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΗ 2Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ...


ΠΡΕΖΑ TV
12-7-2010

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον κρέμασε για 2η μέρα ο Κουγιας. Να τον χαίρεται το δικηγόρο του

Ανώνυμος είπε...

KORKONEA ZEIS, ESY MAS ODHGEIS!!!!
SE PENTE XRONIA 8A MPW KAI EGW STO ENDO3O EPAGGELMA TWN EIDIKWN FROYRWN!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσα και πόσα παλλικάρια δεν έχουνε πάει άδικα από σφαίρες αστυνομικών. παιδιά υγιή κύτταρα της κοινωνίας μας στηρίγματα για τις οικογένειές τους παιδιά γεμάτα όρεξη για ζωή και για δημιουργία. Δεν επιτρέπεται να ξεχάσουμα αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έπεσαν μαχόμενα για τα πιστεύω τους. και μαζί με τον δράστη φυσικό αυτουργό θα έπρεπε να βρίσκονται και πολλοί άλλοι στο κατηγορητήριο.

Ανώνυμος είπε...

ποσα παιδια ακριβως ρε μεγαλε;
για πες μας τον αριθμο να ξερουμε...
να το μαθω κι εγω που δεν εχω ακουσει.οχι γενικολογες μαλακιες ομως...
γεγονοτα!!!
εχεις να πεις;
που ζεις να πουμε στο Ιρακ ή στο Αφγανισταν;
ποση μαλακια και ποσο δηλητηριο εχεις στο μυαλο;
φυσικα και δεν επικροτω την αστυνομικη βια αλλα μη το γαμμαμε κιολας...
σε τι κοσμο ζεις ρεεεεε...

Ανώνυμος είπε...

"KORKONEA ZEIS, ESY MAS ODHGEIS!!!!
SE PENTE XRONIA 8A MPW KAI EGW STO ENDO3O EPAGGELMA TWN EIDIKWN FROYRWN!!!"

ζορικο το Λυκειο, ετσι φιλαρακο?

δυσκολες οι Πανελληνιες, πού να τρεχεις τωρα να διαβαζεις... και σιγα μην περασεις, τετοι βόιδι που εισαι!

αντε σου 'φεξε παλι, ο μπαμπακας θα πιασει τον Στυλιανιδη και αυτος θα σε βολεψει στο "ενδοξο επαγγελμα των ειδικων (υπαρχουν δλδ και ανειδικευτοι?) φρουρων (μη χεσω!)"

μωρε καλα λενε, "κατι τετοια μικρα μικρα τα σφαζεις"

Ανώνυμος είπε...

10.37

oute ligo oute poli tis teleutees

10eties apari8mounte 130+ atoma

pou exoun pesei NEKROI apo sferes

astynomikwn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kai eimai sigouri pws an psaxis gia

ta gegonota 8a ta vreis 1 pros 1,,

auto gia na su figei ka8e

amfivolia gia to pou zeis ,,kai

telika ti ipiretis !

an twra sinipologisoume apo dw kai

pera tous autoxires logo "krisis"

pou kai gia auto eu8inete to kratos

malon 8a valis ta klamata,,

63off

Ανώνυμος είπε...

11,36, MOLIS GINW EIDIKOS FROYROS, NA EYXESAI NA MH SE SYNANTHSW KAI ME KOITA3EIS STA MATIA, GIATI TOTE 8A SE SPASW STO 3YLO ME TO KLOMP MOY. KAI ESENA KAI OPOIA ALLA PSEYTOMAGKAKIA SAN TON "ALEXIS" BRW.

Ανώνυμος είπε...

11,36, MOLIS GINW EIDIKOS FROYROS, "NA EYXESAI NA MH SE SYNANTHSW KAI ME KOITA3EIS STA MATIA" κτλ κτλ

κι εγω ευχομαι να σε συναντησω πιτσιρικο... για να σε στειλω να κανεις παρεα στο Μαλλιο και τον Μπαμπαλη, κατω απ το χωμα μαζι με τα σκουληκια

βλαμμενο, ακομα δεν ξερεις τί εχεις μεσα στο βρακι σου, απειλεις κι απο πανω! σουργελο ε σουργελο!

αει τραβα τωρα στο μπαμπακα σου τον Νεοδημοκρατη να ρωτησεις ποιοι ειναι αυτοι που σε ειπα :ρ

Ανώνυμος είπε...

O ADERFOS MOY POY EINAI A3IWMATIKOS MOY LEEI OTI KATI TETOIOYS SAN KAI SAS PSEYTOMAGKES MOLIS SAS FERNOYN STH GADA KLAITE KAI SAS FEYGEI H MAGKIA. GIA AYTO KANONISE MH DEN SE FERW STH GADA ALLA KATEY8EIAN STO NEKROTOMEIO.
ANTE BRAVO, SAN POLY XALAROYS SAS AFHNOYN OI ASTYNOMIKOI, ANTE MH GINOYME GERMANIA EDW PERA KAI PRWTA SE DERNW KAI META RWTAW POIOS EISAI.
KANONISE TH POREIA SOY.

Ανώνυμος είπε...

na deis oi mpatsoi pos klaine otan pesoun se ''exthrika'' xeria...fragokota krymeni piso apo stoli..ante pare mia pipa tora ston aderfo sou poustropaido..

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενο μου παιδι 4:58 μμ, τα μονα δακρυα που ξερω ειναι αυτα του "ηρωα" και "ατρομητου" Κορκονεα μολις συνειδητοποιησε οτι τα ισοβια πλησιαζουν...

πού ειναι η "μαγκια", η "ιδιοσυγκρασια" και ο "τσαμπουκας" του, π.χ. οταν ελεγε "ηταν κακο παιδι με αποκλινουσα συμπεριφορα και γι αυτο τον σκοτωσα" κτλ κτλ

μαλλον και ο ιδιος καταλαβε πως το ΠΑΣΟΚ θα τον θυσιασει για να μην διακινδυνευσει νεα επεισοδια και η πικρα ειναι ατελειωτη...

ο "ηρωας" σου ξεσπασε σε λυγμους, ξεροντας τί περιμενει εναν μπατσο μεσα σε μια φυλακη γεματη αλλοδαπους, πρεζονια και ψυχακηδες...

για σενα τί να πω... αληθεια το ξερει η μαμα σου οτι ξοδευεις το χαρτζηληκι σου σε νετ-καφε απειλωντας ανθρωπους που δεν ξερεις?

λες να φοβηθω καποιον που τον περναω 20 χρονια? πλακα εχετε ρε...

ΥΓ οσο για τον αδερφουλη σου τον αξιωματικο, πες τον "χαιρετηματα" και πως αν ηταν ανδρας θα εκανε μια αντρικη δουλεια.

Οτι πλεον αστυνομικος σημαινει"μαγκια-κλανια και κωλος φινιστρινι" το ξερει ολος ο κοσμος και γι αυτο ολοι τους εχουν για φτυσιμο!

αντι να πανε να πιασουν κανεναν ναρκοεμπορα, πουλανε μαγκια στις κεφετεριες. αυτοι ειναι ψευτομαγκες

αλλα μη στεναχωριετε... θα ερθει η ωρα, αργα ή γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

EISAI ASTEIOS PSEYTO MAGKA.
KAI STAZEIS TESTOSTERONH, OPWS OLOI SAS.
O HRWAS KORKONEAS DEN TO PAI3E EPANASTATHS OPWS TO PAI3E O ALEXIS POY AMA ZOYSE TWRA, OYTE POY 8A TOLMAGE NA 3ANABGEI STO DROMO.
KAI SOY EXW ENA KALO NEO.
O ADERFOS MOY LEEI OTI O KORKONEAS DEN 8A 3ANAMPEI FYLAKH H AN MPEI 8A GINEI GIA LIGO.
SE OLOYS ESAS TOYS EPANASTATHMENOYS NEOYS ARMOZEI MIA SOBARH ASTYNOMIA, GIA NA STRWSETE KAI NA GINETAI AN8RWPOI.
EXOYME TH PIO XALARH ASTYNOMIA STO KOSMO, TO LEEI KAI O ADERFOS MOY.
ALLA LEEI EPISHS OTI 8A GYRISEI O TROXOS KAI TOTE 8A PESEI TO 3YLO THS ARKOYDAS GIA NA GINAITE AN8RWPOI.

Ανώνυμος είπε...

2.30, προφανως εισαι και εσυ μαλακας να ασχολεισαι με το τι λεει ενα 13 χρονο.
Χαλαρωσε, λες και απειλες κιολας σε μικρο παιδι. Μαλακιστηρι ειναι, θα παιξει και θα προκαλεσει τους γυρω του.

Ανώνυμος είπε...

O HRWAS KORKONEAS καλυτερα να παρει σφουγγαριστρα και σαν καλη κυρια που πλεον ειναι να μαζεψει τα δακρυα απο το πατωμα του δικαστηριου, θα γλιστρησει ο Κουγιας και μετα θα του κανει μηνυση!!! :ρ

Ανώνυμος είπε...

"ΥΓ οσο για τον αδερφουλη σου τον αξιωματικο, πες τον "χαιρετηματα" και πως αν ηταν ανδρας θα εκανε μια αντρικη δουλεια." Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ενώ είναι πιό αντρικό να σπάς βιτρίνες με κουκούλα για να μη δεί η μανούλα και η θείτσα σου τη φάτσα σου στη τηλεόραση και σε μαλώσουν. Ντά ο μικρούλης μας, ντά από τη μανούλα άμα το μάθει. ΒΛΑΜΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως ο άνθρωπος που το έκανε είναι ηλίθιος και δολοφόνος.
Ένα 15χρονο φυσικά και δεν το σκοτώνεις...

Αλλά πρέπει να το πιάσεις και να το σαπίζεις στο ξύλο για τους βανδαλισμούς που κάνει...

Και μετά βρίσκεις τους γονείς του και τους σαπίζεις ακόμα περισσότερο. Επειδή το ανέθρεψαν με τις αναρχο-κομουνιστικές επαναστατικές ιδέες του στυλ: "Δεν σέβομαι κανέναν και τίποτε απο τα 10 μου και σπάω ξένες περιουσίες".

Επειδή τους παππούδες σας τους αναρχο τεμπέληδες τους σάπιζαν στο ξύλο επι Χούντας για τις παρανομίες που έκαναν, βγάζετε τα κομπλεξιλίκια τους εσείς σήμερα. Προσπαθήστε να έχετε καλύτερα πρότυπα. Κοιτάξτε να γίνετε άνθρωποι, πολιτισμένοι, να τηρείτε τους νόμους και να σέβεστε.

Σας έχει μείνει το κόμπλεξ απο την Χούντα και κάνετε ότι θέλετε σήμερα.

Γιαυτό καταντήσατε την χώρα σε ένα μπάχαλο.
Επειδή τα τελευταία 30 χρόνια κυβερνάει η "γενιά του Πολυτεχνείου", δηλαδή οι 15χρονοι "επαναστάτες" της παλαιάς γενιάς.

Έπρεπε να κάνατε αυτές τις μαγκιές στη Γερμανία, που άμα πας να χτυπήσεις αστυνομικό, σε σημαδεύει με το όπλο στο κεφάλι. Και αμα πας να μιλήσεις για μίζες, βόλεμα, λαμογιά και παρανομία σε χώνουν μέσα χωρίς αναστολές.

Τι είναι οι αστυνομικοί ρε? Πλαστικές κούκλες να βγάζετε τα απωθημένα σας? Είναι να πιάνουν τους παραβάτες και να τους σπάνε τα κεφάλια άμα αντιστέκονται να πάνε φυλακή.
Αυτή είναι η δουλειά τους. Δεν την κάνουν, τους βρίζουμε. Την κάνουν, πάλι τους βρίζουμε.

Αντι να μάθετε τα κωλόπαιδα σας να σέβονται, να έχουνε ιδανικά και αρχές για να μην έχουμε τέτοια επεισόδια, το πρώτο πράγμα που τους μαθαίνεται είναι τον αστυνομικό να τον λένε μπάτσο. Και δεύτερο, να λένε τους πάντες μαλάκες πλην τον εαυτό τους.

Ένα μόνο σας λέω. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη πριν κρίνετε άλλους. Είστε σωστοί έσείς στην δουλειά σας για να είναι και ο αστυνομικός? Λειτουργεί κάτι σωστά σε αυτήν την χώρα για να λειτουργεί σωστά και η ΕΛ.ΑΣ?

Όχι,δεν φταίνε ούτε αυτοί που μας κυβερνάνε γιατί εσείς τους ψηφίζετε, ούτε η Χούντα που δήθεν μας άφησε πίσω, ούτε εμείς οι πατριώτες που "υπηρετούμε το κατεστημένο και το σύστημα".

Φταίει η έλλειψη της τάξης, Η έλλειψη εθνικής συνείδησης, έλλειψη παιδείας, σεβασμού, αρχών.
Φταίτε εσείς.

Οι Γραικύλοι. Αυτά είχα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως ο άνθρωπος που το έκανε είναι ηλίθιος και δολοφόνος.
Ένα 15χρονο φυσικά και δεν το σκοτώνεις...

Αλλά πρέπει να το πιάσεις και να το σαπίζεις στο ξύλο για τους βανδαλισμούς που κάνει...

Και μετά βρίσκεις τους γονείς του και τους σαπίζεις ακόμα περισσότερο. Επειδή το ανέθρεψαν με τις αναρχο-κομουνιστικές επαναστατικές ιδέες του στυλ: "Δεν σέβομαι κανέναν και τίποτε απο τα 10 μου και σπάω ξένες περιουσίες".

Ανώνυμος είπε...

καλως τον αδερφο του πανιβλακα! κι ελεγα "θα ερθει δεν θα ερθει..."

λοιπον κρατικοδιαιτε σκατατζή ακου δυο λογακια και μετα μόκο, ενταξει?

1. "Επειδή τους παππούδες σας τους αναρχο τεμπέληδες τους σάπιζαν στο ξύλο επι Χούντας για τις παρανομίες που έκαναν"

οταν η γιαγια σου γαμιοτανε με τους Γερμανους το '42, καποιοι πηραν τα οπλα και τους πολεμησαν

εσυ, ο εγγονος της πουτανας, δεν δικαιουσαι να μιλας, ποσο μαλλον να αποκαλεις αναρχοτεμπελη τον δικο μου τον παππου που πολεμησε, μπηκες?
και ποια παρανομια εκανε ο παππους μου ρε ξοφτιλα? που ψηφισε Ενωση Κεντρου?

2. "Επειδή το ανέθρεψαν με τις αναρχο-κομουνιστικές επαναστατικές ιδέες"

οχι θα τα αναθρεφουμε με παπαριες "ελλας ή τεφρα", "πας μη ελλην βαρβαρος" και τα αρχιδια μας κουνιουνται, θα τους δινουμε και σουγιαδες να μαχαιρωνουν οποιον δεν τους γεμιζει το ματι για ομοιος τους

3. "Γιαυτό καταντήσατε την χώρα σε ένα μπάχαλο."

ΕΣΕΙΣ κυβερνατε αγορι μου εδω και 80 χρονια, εμεις φταιμε? πλακα εχετε ρε... ο Μητσοτακης και ο Καραμανλης ρε τρομπα ηταν στο Πολυτεχνειο? η ΝΔ που την ψηφιζεις στο Πολυτεχνειο ητανε?

4. "Αντι να μάθετε τα κωλόπαιδα σας να σέβονται"

"κωλοπαιδα" να πεις τα δικα σου τα παιδια κι οχι του κοσμου τα παιδια ενταξει? αν ποτε δηλαδη σου κατσει καμια απελπισμενη και κανεις παιδια... στο διαολο κομπλεξαρα

5. "Αυτή είναι η δουλειά τους. Δεν την κάνουν, τους βρίζουμε."

η δουλεια τους ειναι να πιανουν τους κλεφτες και προστατευουν τους καλους. γι αυτο πληρωνεστε ζωα!

οχι για βριζετε φοβεριζετε τους νοικοκυρηδες που κατεβαινουν στις διαδηλωσεις

εσεις ομως αντι να πατε να πιασετε κανεναν κλεφτη, πιασατε το Γλεζο, αχρηστα οντα! η εγκληματικοτητα στα υψη κι εσεις εκει, κολλημενοι με τον "κομμουνιστικον κινδυνο"

και ξερεις και το αλλο ηλιθιε? οι "απλυτοι", τα "κουμμουνια" και οι "πασοκτσηδες" πληρωνουν το μισθο σας - δεν το ξερες αυτο ε?
κι εγω που σε πληρωνω ρε ξοφτιλα ΑΠΑΙΤΩ να με σεβεσαι, το πιασες? αντε μπραβο μπουλη

6. "Φταίτε εσείς. Οι Γραικύλοι"

καλως τον "πατριωτη" μας! ρε παπάροβιτς, οταν κυβερνησατε ΕΣΕΙΣ δωσατε τη μιση Κυπρο στην Τουρκια, εμεις ειμαστε οι "γραικυλοι"?

δεεεν το ξερες? το 1974 κυβερνουσε η χουντα, δεν κυβερνουσε ουτε το ΚΚΕ ουτε οι Οικολογοι! "Ελλας Ελληνων Χριστιανων" και πουτσες μπλε


αει τραβα τωρα να κλαψεις στο ταφο του σκατοψυχη του Ιωαννιδη σου, που εχεις και αποψη νουμερο ε νουμερο

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα! λαμπρά! τους παππουδες μας τους λες "αναρχοτεμπεληδες", τα παιδια μας τα λες "κωλοπαιδα" και εμας μας λες "γραικυλους"...

και σαν να μην φτανουν ολα αυτα, μας μας δινεις και συμβουλες "Κοιτάξτε να γίνετε άνθρωποι, πολιτισμένοι, να τηρείτε τους νόμους και να σέβεστε" και οδηγιες πως να αναθρεφουμε τα παιδια μας

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ?
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ?

α ρε μπουρδελο κρατος, τοσες χιλιαδες επιστημονες ανεργοι και κατι τετοια μπασταρδια σαν τον 12:19 τα δινεις μισθο!

και να εχεις τον μπασταρδο αντι να λεει "μπιρ αλλαχ" που ετυχε να γεννηθει σ αυτο το μπουρδελο και τον βολεψαν στην Ασφαλεια, μας βριζει κι απο πανω!
κανει και τον καμπόσο! σε μας, που σαν μαλακες τον πληρωνουμε!
και δινει και συμβουλες η ΨΩΝΑΡΑ!

ε ρε ξυλικι που θελετε μεχρι να ψοφησετε - γιατι να γινετε ανθρωποι αποκλειεται, οσο ξυλο κι αν φατε

α ει σιχτηρ καθυστερημενε

Μεθυσμένο Καλαμάρι είπε...

Εσένα ρε παπαρα νεοφασιστα θα ηθελα να σε δω πως θα επιβιωνες χωρις την βιτρινα και την καλυψη του αξιωματικου....θα ηθελα να σε δω ως απλο πολιτη με τον καθε καραβλαχο αμορφωτο που του δινουν εξουσια κ επειδη δν ξερει πως να την χρησιμοποιησει ουτε κ τον εκπαιδευουν κιολας, ξεσπαει στο απλο κοσμακη κ το παιζει μαγκας στα ανηλικα, και πριν μου την πεις για αναρχιες, για τσαμπουκα, για σπασιματα κ ολα αυτα, θα σε πληροφορησω πως ποτε δν εχω κανει κατι τετοιο γτ ειμαι κατα της βιας γενικα, αλλα εχω υπαρξει θυμα αστυνομικης βιας.Οσο για τον αδεφο σου, ειναι πολυ μικρος ακομα, κ εχει εκτεθει σε λανθασμενες ιδεες, μικρε, προσεχε, ειδικα αν γινεις μπατσος, με την φιλοσοφια που πας θα ΚΑΝΕΙΣ εγκληματα αντι να τα καταστελλεις.Ολοι ανθρωποι ειμαστε κ απορω πραγματικα με τον τροπο που καποιοι αντιμετωπιζουν τους συνανθρωπους τους...Εσυ ο ΜΕΓΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ που θα μας δειρεις κ θα μας κανεις ανθρωπους...Να ξερεις ολοι αυτοι που θα δερνεις κ θα χαρακτηριζεις ζωα θα ειναι πιο ΑΝΘΡΩΠΟΙ απο οσο θα μπορεσεις εσυ να γινεις ποτε.Δε θα σου πω εγω τι να κανεις, δεν κανω εγω κουμαντο ουτε το παιζω μαγκας, εγω θα σου προτεινα μονο να διαβασεις λιγο κ να μορφωθεις κ πανω απ'ολα να ξανασκεφτεις αυτα που λες κ γραφεις χωρις το μισος που υπαρχει μεσα σου...
Με εκτιμηση,
ενας ανθρωπος...