Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2010

AΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΓΓΟΥΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αρνείται να φάει ο καταδικασθείς καθηγητής Βασίλης Τζιγγούνης ο οποίος νοσηλεύεται στην Γ' Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος" αν και το υπογλυκαιμικό σοκ έχει αντιμετωπιστεί, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρημένη εξαιτίας του γεγονότος ότι αρνείται να φάει.

Άνθρωποι του φιλικού του περιβάλλοντος ανησυχούν πολύ καθώς ο καθηγητής τους είχε δηλώσει ότι δεν θα αντέξει τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

O Β. Τζιγγούνης καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη σε 10 χρόνια και 5 μήνες φυλάκιση για το σκάνδαλο με τις πλαστές συνταγές στην Μαιευτική Κλινική.

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
23-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΤΟΝ ΛΟΥΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ "ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΜΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΛΙΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΓΓΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΣ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ