Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2010

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Προβληματισμό τόσο στην Αστυνομία όσο και στην κοινωνία της Λευκίμμης έχει προκαλέσει το τέταρτο περιστατικό βιασμού που καταγράφεται μέσα σε λίγες εβδομάδες στην περιοχή, με δράστη- σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες - το ίδιο πρόσωπο, έναν 37χρονο ημεδαπό που παραμένει ασύλληπτος, όπως μετέδωσε πριν λίγο η ΕΡΑ. Το νέο περιστατικό βιασμού καταγγέλθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν 47χρονη αλλοδαπή προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της Λευκίμμης και κατήγγειλε ότι από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι και της πρωινές ώρες της Πέμπτης, έπεσε θύμα αρπαγής, βιασμού και ληστείας στον Κάβο Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ περπατούσε σε ερημική περιοχή στον Ασπρόκαβο, άγνωστος την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή όπου και την βίασε επανειλημμένα, την κτύπησε και της αφαίρεσε 110 ευρώ, 45 λίρες Αγγλίας, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ταξιδιωτικό σάκο. Ο δήμαρχος Λευκιμμαίων Σπύρος Γατσούλης δήλωσε ότι, όπως πληροφορήθηκε από την Αστυνομία, ο 37χρονος έχει εκτίσει στο παρελθόν ποινή για ανάλογο αδίκημα.

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
23-8-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με το βρομιάρη ΑΛΒΑΝΟ που γαμησε και σκότωσε τα κοριτσάκι το εξαφάνισες μονόπανο. ΒΑΛΙΑΝΑΤΕ σε έχουμε πάρει χαμπάρι παλιοπουστα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:59 η λέξη "γάμησε" είναι πολύ σκληρή για ένα βιασμό μιας 11 χρονης. :)

Ανώνυμος είπε...

ορισμανοι ακροδεξιοι ειστε για πολλους ψυχιατρους