Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΟΣ ΙΔΙΟΤΗ ("ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΔΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ;;;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;
ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...

ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ, μέλη βασιλικών οικογενειών, διάσημοι και άλλοι προσκεκλημένοι καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες στις Σπέτσες για τον γάμο του Νικολάου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης διασήμων απ΄ όλον τον κόσμο- μεταξύ των οποίων και μέλη βασιλικών οικογενειών- η Αστυνομία, το Λιμενικό και η Δημοτική Αστυνομία του νησιού σε συνεργασία με ιδιωτικούς σωματοφύλακες έχουν λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να αναστατωθεί η ζωή των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού που αυτό το διάστημα κάνουν εκεί τις διακοπές τους.

Ο γάμος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ξένων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι βρίσκονται στο νησί από τις αρχές της εβδομάδος προκειμένου να καλύψουν την τελετή. Πάντως αυτοί που θα παρακολουθήσουν από κοντά το μυστήριο δεν θα είναι παραπάνω από τριάντα, αφού τόσους χωράει το μικρό εκκλησάκι. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι αλλά και οι δημοσιογράφοι θα αρκεστούν στις γιγαντοοθόνες που αναμένεται να στηθούν στον προαύλειο χώρο.

Χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί κοκτέιλ πάρτι στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» για όλους τους φίλους και γνωστούς των μελλονύμφων που είχαν καταφθάσει στις Σπέτσες. Γιορτινό κλίμα επικρατούσε και τις προηγούμενες ημέρες, αφού και οι δύο οικογένειες είχαν οργανώσει πάρτι εν όψει του γάμου.

Στο μεταξύ, δεν λείπουν και τα αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν γάμο... υπερπαραγωγή εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην οποία βρίσκεται η χώρα.

ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα αγαπητε πρεζα, οι περισσοτεροι μπατσοι και λιμενομπατσοι θα το θεωρησουν μεγαλη τους τιμη να παρευρεθουν στο γαμο του Πριγκηπα Νικολαου, να δουν απο κοντα τον Α.Μ. Βασιλεα Κωνσταντινο τον Β', ασε που θα συναντησουν και τον αρχηγο τους τον Καρατζαφερη (θα βρουν και την ευκαιρια για κανενα ρουσφετι)

τί τους περασες, για τιποτα αναρχοκομμουνοπασοκτζηδες? :ρ

Ανώνυμος είπε...

2:37 μμ η μαλακια παει συννεφο..αφου ερχονται αρχηγοι κρατων[πρωθυπουργοι βασιλιαδες] δεν θα πρεπει να παει αστυνομια γιαλογους ασφαλειας? ελεος με την θολοκουλτουριαρικη βλακεια..