Τρίτη, Αυγούστου 10, 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ...Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ...

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καταφέρεται κατά του Δημάρχου Αθηναίων, τον οποίο κατηγορεί ότι μέσω της παρουσίας του στα ΜΜΕ αποπροσανατολίζει το λαό, καθώς υποστηρίζει ότι για το κλείσιμο των καταστημάτων φταίνε οι διαδηλώσεις των εργαζομένων.

"Ο Δήμαρχος φαίνεται ότι δεν άκουσε τίποτα για τη δραστική μείωση των μισθών και των μεροκάματων που επέβαλαν Κυβέρνηση, ΕΕ, μεγάλο κεφάλαιο με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ και της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Δε βλέπει τη μονοπώληση της αγοράς από τις μεγάλες εμπορικές μονάδες, τις πολυεθνικές που αφανίζουν τους αυτοαπασχολούμενους. Δε βλέπει τις εκατοντάδες απολύσεις εργαζομένων με πλήρη και σταθερή δουλειά και την αντικατάστασή τους με απασχολήσιμους των δύο και τριών ωρών" σημειώνει το ΠΑΜΕ.

Το συνδικαλιστικό όργανο καλεί τους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους να εντείνουν τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. "Να τιμωρήσουν μπροστά και στις επικείμενες τοπικές εκλογές το Δήμαρχο της Αθήνας, αλλά και όλους εκείνους τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που στάθηκαν εναντίον των συμφερόντων και της ζωής της εργατικής τάξης και των αυτοαπασχολούμενων" καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΡΕΖΑ TV
10-8-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti asxolhste me to lougkromalaka re?
autos einai teleiwmenos, kammeno kwloxarto