Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 26ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ…ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση προφυλάκισης 26χρονης από το Λασίθι για υπόθεση ναρκωτικών, αν και είχε μόλις γεννήσει ένα αγοράκι.
Η νεαρή, η οποία κρατούνταν, τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης έφερε στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι, το οποίο νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα. Η προφυλάκισή της δημιούργησε αίσθηση, αφού όπως υποστηρίζει ο συνήγορός της πρόκειται για εξαιρετικά σκληρή απόφαση δεδομένης της κατάστασης της κοπέλας. Η 26χρονη είναι τοξικομανής και συνελήφθη μαζί με ένα ζευγάρι να κατέχει ποσότητα 40 γραμμαρίων ηρωίνης. Οι δύο συγκατηγορούμενοί της αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο η 26χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, αν και τα ναρκωτικά δεν βρέθηκαν στην κατοχή της. Η κοπέλα, που βρισκόταν στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης, οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου και την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού. Τελικά οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και γέννησε το αγοράκι. Τρεις ημέρες αργότερα, ωστόσο, προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με τον συνήγορό της Αντώνη Δαμανάκη, τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα δεν έλαβαν υπόψη τους κινδύνους της επιλόχειου κατάστασης και της ψυχολογικής επιβάρυνσής της.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

ΠΡΕΖΑ TV
8-9-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oust gamo to kratos sas

Ανώνυμος είπε...

nai oktwra tha koitame kai ta prezakia...otan gamiotane kai eferne ston kosmo to aggeloudi den hxere???ai sto diaolo gemise o topos preza.gamw tous emporous olous.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πούστη Πρέζα , 40 γραμμάρια ηρωίνη σκοτώνει τουλάχιστον είκοσι άτομα. Ισόβια πρέπει να φάει η πρεζοεμπορού!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11:24 μμ πεστα!!! μαθανε ολοι οι εμποροι και το πεζουν "βαπορακια" που για μενα το βαπορακι εχει την ιδια ευθυνη με τον εμπορο αν δεν ηταν αυτα οι εμποροι και κυριως οι μεγαλοι δεν θα μπορουσαν να διακινησουν ολες αυτες τις ποσοτητες στην αγορα..

Ανώνυμος είπε...

ισα ρε "αδιαφθοροι" της ΕΛΑΣ και της Δικαιοσυνης, θα σκισετε κανα καλσον και δεν θα το καλυπτει και η Υπηρεσια

ολη τη μαγκια σας σε κατι φτωχοδιαβολους τη βγαζετε, στους αληθινους εμπορους ναρκωτικων βαρετε προσοχη, χεστηδες ε χεστηδες

αληθεια μπουμπούκοι μου, ποσους μεγαλεμπορους ναρκωτικων ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ? ε? δεεεν ξερετε?

μαλακούλη 11:24, δεεεν ξερεις? τα ισοβια γι αυτη τη τυπισσα ειναι μονο ετσι?
στους "μεγαλους" ολο το Α.Τ. καθεται ΣΟΥΖΑ!!!

αει στο διαλο, χαραμοφαηδες αχρηστοι, με τετοια κριση σας πληρωνουμε και μισθο

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματίες οι άρρωστοι?
Σε αυτο το επιπεδο της κοπελιας μαλλον αρρωστοι ψυχικα και σωματικα!
Το θεμα ειναι με τους εγκληματιες των ναρκωτικων τι γινεται..
αλλα τωρα θα μου πεις οτι πισω απο τα μεγαλα αφεντικα βρισκονται συμφεροντα κρατων.
Οποτε η μονη λυση ειναι το ΟΧΙ σε ολα αυτα και ΟΧΙ στην περιθωριποιηση των εξαρτημενων, το 95% αυτων θελουν απλα βοηθεια για μια ησυχη ζωη οσο γινεται πιο μακρυα απο την κοινωνια Λυκων που έχουμε φτιαξει.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να μπει με ποινη αποπειρα δολοφονιας 1ου βαθμου.Το παιδι θα ανιμετωπισει τραγικες και επιπονες και δυστυχως μονιμες επιπτωσεις στη ζωη του.Αναφερομαι προς το παρον στις επιπτωσεις στην υγεια του μιας και η μανα ητανε χρηστρια.
Οι ψυχολογικες ειναι αλλο κουλουρι...
Οποιος ενηλικας θελει να ειναι χρηστης πρεπει να εχει νομιμα το δικαιωμα.Αλλα μητροτητα και χρηση δεν πανε μαζι.Πρεπει να στειρωνονται χημικα.Λες και αυτο που λειπει απ τον κοσμο ειναι και αλλες καταδικασμενες ψυχες απο κουνια...

Ανώνυμος είπε...

ρε δε ντρέπεστε? σκυλιά είστε? δεν έχετε πσιδιά? μαλάκες. Τραβάτε δείτε τηλεόραση τώρα

Ανώνυμος είπε...

re ellhnarades ths pouts@s den ntrepeste ligo ligo,eimaste perisotero enoxoi emeis oi mantraxaloi ap to koritsaki 26 xronon gia to xali pou epikratei.
ti sk@t@ iq koubalate re kai bazete to koritsi me tous 8ytes kai oxi me ta 8ymata.exoume katanthsei ta megalytera zwa pagosmios skata sta moutra olon mas.