Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2010

ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ...

Θα χορτάσουμε φέτος από ριάλιτι μαγειρικής. Θα αλλάζουμε κανάλι και θα νομίζουμε ότι παρακολουθούμε την ίδια εκπομπή. Η μαγειρική λοιπόν θα είναι στο φόρτε της, όχι μόνο με τις γνωστές τηλεμαγείρισσες που θα ενταχθούν στα πρωινά μαγκαζίνο των καναλιών αλλά και με διαγωνισμούς από τους οποίους θα αναδεικνύεται ο -και καλά- επόμενος μεγάλος σεφ της Ελλάδας.

Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στις 16 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο τον «Top Chef», ένα πρόγραμμα που επί 7 συνεχόμενες σεζόν καθηλώνει τους τηλεθεατές στην Αμερική, ενώ έχει βραβευτεί και με ΕΜΜΥ καλύτερου ριάλιτι (!). Παρουσιάστρια του σόου όπως φαίνεται θα είναι η Νάντια Μπουλέ, χωρίς όμως να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Οι 12 διαγωνιζόμενοι του σόου έχουν έναν κοινό στόχο: να «γευτούν» την επιτυχία και να ανακηρυχθούν «Top Chef» της Ελλάδας. Νικητής θα αναδειχθεί εκείνος που θα καταφέρει να εντυπωσιάσει περισσότερο τους τέσσερις κριτές: Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.

Στην αρένα της τηλεθέασης θα ρίξουν τον «Master Chef» οι υπεύθυνοι του ΜΕΓΚΑ. Η παραγωγή απευθύνεται σε ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και βλέπουν την κουζίνα ως δημιουργία και έμπνευση. Οι 20 καλύτεροι που θα ξεχωρίσουν στις οντισιόν θα αποτελέσουν τους διαγωνιζόμενους του προγράμματος. Καθημερινά θα έρχονται αντιμέτωποι στην κουζίνα και θα κρίνονται για τις επιδόσεις τους από τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο, Δημήτρη Σκαρμούτσο. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης θα αποχωρεί και στο τέλος θα αναδειχθεί ο «Master Chef» που θα κερδίσει 50.000 ευρώ. Παρουσιάστρια σε αυτό το σόου είναι η «πολυτάλαντη» Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Alpha δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός... μαγειρικής. Γι' αυτόν τον λόγο θα συνεχίσει να μεταδίδει το καθημερινό «Κάτι ψήνεται» στις 20.00 και τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» με τον Εκτορα Μποτρίνι. Και δεν θα αρκεστούν σε αυτές τις δύο εκπομπές αφού σχεδιάζουν ακόμη μια παραγωγή με τον Εκτορα Μποτρίνι και πρωταγωνιστές άτομα που δεν εργάζονται κι έχουν χάσει τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Ο Εκτορας Μποτρίνι θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει με το να τους μυήσει στον κόσμο της γαστρονομίας. Αν μάλιστα οι υπεύθυνοι του καναλιού καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την παραγωγή, στο τέλος οι παίκτες θα ανοίξουν κι ένα εστιατόριο. Θα ανοίξουν;

Στο Star δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή και η μαγειρική θα πρωταγωνιστεί μόνο στους «Νηστικούς πράκτορες».
ΔΩ.ΠΑΠ.

ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: