Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2010

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ 'ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ' ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»…ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΕΞΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…;;;

Επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική «που φάνηκε απλόχερη στους έχοντες» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο ΤΕΒΕ Θεσσαλονίκης.

"Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, τα ασφαλιστικά Ταμεία βουλιάζουν, η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση και ο Πρωθυπουργός φαντασιώνεται ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι δημοψήφισμα για τον Καλλικράτη" δήλωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι αυτή η κυβέρνηση φάνηκε ιδιαίτερα απλόχερη και ανοιχτοχέρα στους έχοντες και κατέχοντες, σε όσους κέρδιζαν και συνεχίζουν να κερδίζουν και τους μειώνει τους φορολογικούς συντελεστές στο 20%.

"Φάνηκε όμως ιδιαίτερα τσιγκούνα σε όσους από το υστέρημά τους καταναλώνουν το εισόδημά τους για να έχουν τρόφιμα, φάρμακα και πετρέλαιο θέρμανσης" σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αυτή η πολιτική βουλιάζει την κοινωνία.

"Είναι όμως γελασμένη αν πιστεύει ότι η επόμενη κάλπη θα είναι κάλπη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν αυτό το μακάβριο έργο για τους Έλληνες πολίτες. Η ερχόμενη κάλπη θα είναι κάλπη που θα αναδείξει την οργή και τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κοινωνίας. Θα αναδείξει ότι οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλο και αυτό που θα δώσουν από το μήνυμα τους θα είναι ένα μεγάλο "φτάνει πια". Αυτό είναι το μόνο που φοβάται η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και το κατεστημένο που τη στηρίζει" κατέληξε.

ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: