Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2010

ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ SIEMENS: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ…ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;

ΕΝΑ ΒΗΜΑ πιο κοντά στο γραφείο των ανακριτών που ερευνούν τα μαύρα ταμεία της Siemens φέρνει τον μηχανικό Παντελεήμονα Καρακώστα η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να επικυρώσει την εισαγγελική διάταξη για απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Οι δικαστικοί λειτουργοί, όπως είχαν κάνει πριν από λίγο καιρό στις περιπτώσεις του πρώην υπουργού Τ. Μαντέλη και του κουμπάρου του Γ. Τσουγκράνη, έκριναν ότι πρέπει να παραμείνουν κλειστά τα σύνορα της χώρας και για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία του στα επόμενα στάδια της ανακριτικής διαδικασίας.

Ετσι, αυτό που απομένει είναι οι εφέτες- ανακριτές με βάση το αποδεικτικό υλικό, τις καταθέσεις του Π. Καρακώστα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση και τη διασταύρωση στοιχείων από τις κινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών να συντάξουν το εις βάρος του κατηγορητήριο. Αμέσως μετά την απολογία του και τις εξηγήσεις που θα δώσει, οι δικαστές θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση σε σχέση με τα αδικήματα της δωροδοκίας και της διακίνησης μαύρου χρήματος.

ΠΡΕΖΑ TV
14-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: