Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 06, 2010

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΖΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ

Ζηταμε συγνωμη απ'ολους τους αναγνωστες μας που δεν θα ασχοληθουμε με το πανηγυρακι των Δημοτικων Εκλογων και με το Καλλικρατη.
Ζηταμε συγνωμη που δεν θελουμε να υποστηριξουμε κανεναν υποψηφιο συνδυασμό,κανενα προσωπο,κανενα κομμα.
Ζηταμε επισης συγνωμη,διοτι αρνουμαστε πεισματικα να δημοσιευουμε τα διαφορων ειδων mail-καταγγελιες που μας στελνουν οι διαφοροι υποψηφιοι για τους ηδη εκλεγμενους απο τις προηγουμενες εκλογες δημαρχους.
Ζηταμε συγνωμη,που δεν θελουμε να παρουμε μαυρο χρημα απο κανεναν υποψηφιο μπασταρδο,ωστε να βαλουμε banner με τη μουτσουνα του ή adsense με το text του.
Ζηταμε συγνωμη που και σε αυτες τις εκλογες δεν τρωμε το κουτοχορτο που μας προσφερουν τα ΜΜΕ...καθως και ενω η χωρα ειναι σε καθεστως πτωχευσης το πρωτο θεμα στις ειδησεις ειναι το ποια υβριδικα μαλακισμενα...θα πανε με ποιους συνδυασμούς...
Ζηταμε συγνωμη που το πρωτο θεμα για εμας...δεν ειναι οι δημοτικες εκλογες ή η ΔΕΘ,αλλα η Τροϊκα,οι νεοπτωχοι,τα αυξανομενα ποσοστα αυτοκτονιων εξαιτιας των χρεων,τα εργατικα ατυχηματα και το πως παλευουν οι περισσοτεροι να τα βγαλουν περα.
Ζηταμε συγνωμη που δεν εχουν τηλεοπτικη μνημη και συνειδηση.
Ζηταμε επισης συγνωμη που δεν τα παιρνουμε κατω απο το τραπεζι...για να βγαζουμε αποκλειστικα-κατα παραγγελια-θεματα,ωστε να εξυπηρετησουμε συμφεροντα τριτων μεσα απο το blog.

Αυτα τα λιγα για αρχη.

ΠΡΕΖΑ TV
6-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: