Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

ΠΑΤΡΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 25ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ…ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ;;;;

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία για την κακοποίηση ενός 25χρονου με σοβαρά διανοητικά προβλήματα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα.

Ο 25χρονος κινείτο στην οδό Άστιγγος, στην περιοχή της πλατείας Νόρμαν, όταν, σύμωνα με την καταγγελία τον σταμάτησαν τρεις ένστολοι, και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του. Οι αστυνομικοί τον "στρίμωξαν" ζητόντας του τα χαρτιά του, ωστόσο ο νεαρός δεν είχε μαζί του την ταυτοτητά του.

Τότε οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν βία εναντίον του, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να υποστεί κάταγμα στο χέρι αλλά και να έχει μόλωπες σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε ενήμερος για το θέμα και πρόσθεσε πως η αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες.

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
28-10-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείχτε λίγη κατανόηση στους σκατόμπατσους,
έχουν νοητική υστέρηση...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη περπατουσε ο ανθρωπος και τον ειδαν οι δυο μπατσοι και ειπανε μεταξυ τους "Α,να ενας με νοητικη στερηση,παμε να τον σπασουμε στο ξυλο".Και πηγανε και του σπασανε το χερι.Αυτο τωρα πρεπει εμεις να το καταπιουμε αμασητο.Αυτο λεγεται πληροφορηση και καταγγελια με στοιχεια στο ονομα της δημοκρατιας των μπλογκς.Αιντεεεε!Δεν παμε καλα...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

http://thebest.gr/news/index/viewStory/37842

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ να το δουμε αυριο το αναλυτικο ρεπορταζ.Αλλα να εχει στοιχεια και αποδειξεις.

Sloth είπε...

ελα φιλε 9:06 πες την αληθεια.Σε ποιο τμημα κωλοβαρας και μπαινεις και κανεις σχολια σε blogs? Πες ρε οτι εισαι μπατσος.Δεν ειναι ντροπη...

Ανώνυμος είπε...

MHN TOYΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

@Sloth Υπηρετω στη Διωξη Ηλιθιων,οποτε μπορει και να σε εχω συλλαβει καμμια φορα και να γνωριζομαστε κιολας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ 9:06 --->>> ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ??? ΘΕΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ?? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ : "Α να ενας με νοητικη στερηση, παμε να τον σπασουμε στο ξυλο..." ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΗΜΙΠΛΗΓΙΑΚΟ (ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠ'ΈΞΩ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 19 ΕΒΓΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΗΧΙΤΙΚΑ", ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΡΝΑΝ.... ----> ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ: " Μ Π Α Τ Σ Ο Ι "

Sloth είπε...

Χο χο... Παλι αστειακια ο μπατσος... Ρε δε σε πληρωνουμε για να καθεσαι. Πηγαινε δειρε καποιον (τροπος του λεγειν,γιατι χωρις στολη ειστε ολοι κοτες).Κανε καμια απειλη.Κανα εκφοβισμο.Κανα νταβατζιλικι...Ξερεις εσυ.

Αντε ουστ!Κουνησου...