Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ - ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ


Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η Υγεία του βαρυποινίτη Νίκου Παλαιοκώστα, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεπόρτερ", ο αδερφός του διαβοητού κακοποιού, αρνείται την οποιαδήποτε φαρμακευτική στήριξη λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, αφού είναι Δωδεκαθεϊστής.

Εδώ και μήνες, αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναφρά του, γεγονός που αναγκάζει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον μεταφέρουν αρκετά συχνά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Οι γιατροί ωστόσο του νοσοκομείου αδυνατούν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν, καθώς ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε φαρμακευτική βοήθεια λόγω της θρησκείας του, αλλά και επιδή πάσχει από Φαρμακοφοβία, μία πάθηση ψυχολογικής φύσεως η οποία κάνει τα άτομα να πιστεύουν πως με τη χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης.

Σύμφωνα με τη "Ρεπόρτερ", ο κρατούμενος αντιμετωπίζει πλέον αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, και δεν αποκλείεται να μεταβεί στο Νοσοκομείο του Ρίυο άμεσα και μαλιστα για νοσηλεία μακράς διαρκείας.

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
28-10-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai meta thn ekane...vamos-vamos

Ιθάκη είπε...

Κάποιος να πει στον συντάκτη ότι οι δωδεκαθεϊστές δεν αρνούνται ιατρική βοήθεια. Μήπως ο εν λόγω βαρυποινίτης είναι μάρτυς του Ιεχωβά; Ή απλώς φοβικός;

Ανώνυμος είπε...

Μαγκας και παλληκαρι ο Παλαιοκωστας,ειναι πανεξυπνος ανθρωπος,οπως και ο αδελφος του,και 30 χρονια τωρα δεν πειραξανε ανθρωπο.Λεφτα απο τραπεζες πηρανε και μεγαλη μαγκια τους.Επιλεξανε αυτο τον δρομο που εχει κερδη και ζημιες.Να πεθανει μεσα στη φυλακη αποκλειεται παντως.Δεν υπαρχει αυτο.

Skinious είπε...

Ας τον σώσει ο Δίας τότε..

Ανώνυμος είπε...

re alania kai gw ama eimouna o kyr nikos sto rio tha eithela na'mouna MPAS KAI TH KANW 1A WRA arxhtera....to piasatai...eeee......spirtamou-astrapesmou.........leuteria se osous einai sta kailia..ektos tsewn-aspondhlwn-biastwn-paiderwn

Ανώνυμος είπε...

ee se kapia apo tis metakinisis gia tin aimokatharsi tha ton exafanisi o adelfoulis kai to palikari tha sothei apo ta desma pou adika tou epivalane
EEE RE TA ARXIDIA MAS KOUNIOUNTE

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο 9:19 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ....ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!