Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ...

ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΕΩΝ...

Βουτιά θανάτου στους καταρράκτες της Έδεσσας έκανε 47χρονος σερβιτόρος, πατέρας δύο παιδιών, μάλλον λόγω της απόγνωσης από τα χρέη που αντιμετώπιζε. Το πτώμα του βρέθηκε χθες το πρωί ύστερα από επιχείρηση της ΕΜΑΚ κάτω από τους καταρράκτες.
Ο σερβιτόρος εργαζόταν στο κατάστημα της δημοτικής επιχείρησης των καταρρακτών και τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν η σύζυγός του ενημέρωσε την αστυνομία ότι δεν είχε επιστρέψει από την εργασία του. Διαπιστώθηκε ακόμη πως δεν είχε επισκεφτεί τον ταμία της δημοτικής επιχείρησης για να του παραδώσει τις εισπράξεις του καταστήματος, όπως έκανε κάθε μέρα.
Υστερα από έρευνα βρέθηκε το αυτοκίνητό του κοντά στο κατάστημα, ενώ δίπλα στους καταρράκτες αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια και το μπουφάν του. Όταν άνοιξαν το αυτοκίνητο, βρήκαν τον φάκελο με τα χρήματα που επρόκειτο να παραδώσει. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν πως ο 47χρονος πήδηξε από ύψος 70 μέτρων στους καταρράκτες βάζοντας τέλος στη ζωή του, όταν ενημερώθηκαν από συγγενείς του πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα μετά το κλείσιμο του καταστήματος της συζύγου του. Τα χρέη που είχε η οικογένεια δεν ήταν μεγάλα, όπως είπαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της Έδεσσας που γνώριζαν τον 47χρονο, και περιορίζονταν σε ένα δάνειο που είχε να εξοφλήσει, χωρίς όμως να είναι δυνατό να αποσπάσουν άλλες λεπτομέρειες για την οικονομική του κατάσταση. Όπως πρόσθεσαν, το τελευταίο διάστημα η σύζυγός του επιχείρησε να ανοίξει και άλλες ατομικές επιχειρήσεις, αλλά χωρίς επιτυχία.
Νωρίς χθες το πρωί δύτες της ΕΜΑΚ άρχισαν έρευνες στον Εδεσσαίο ποταμό, όπου χύνονται οι μεγάλοι καταρράκτες της Εδεσσας. Στις 9 το πρωί οι δύτες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του 47χρονου, ο οποίος εκτιμήθηκε ότι είχε τραυματιστεί θανάσιμα από την πτώση την προηγούμενη μέρα.

Κ.Κ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεγαλυτερη μαλακια απο την αυτοκτονια δεν υπαρχει!! Χρωσταω τα μαλλιοκεφαλα μου σε τραπεζες-τεβε-εφορια, 6 χρονια τωρα πληρωνω και πριν 5 μηνες σταματησα να πληρωνω τις τραπεζες το μαγαζι μου απο μερα σε μερα παει για λουκετο, η γυναικα μου ειναι στις μερες τησ να γεννησει τον παιδαρο μου, η eurobank με παει δικαστικος. Ε δεν θα αυτοκτονησω κιολας, τους γραφω στ'αρχιδια μου ολους μονο η οικογενεια μου με ενδιαφερει να υπαρχει φαγητο στην κατσαρολα και η υγεια, για τα χρεη που πληρωνα τοσα χρονια δεν φταιω τωρα που δεν πληρωνω (απο τοτε που ο γαμοσπιτος ο ΓΑΠ εφερε την κατασταση στο απροχωρητο) οσο ειχα δουλεια στο μαγαζι ημουν τυπικοτατος, τωρα καληνυχτα.... ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

και γω σκεφτομουν την αυτοκτονια γιατι χρωσταω πολλα αλλα μετα το κειμενο του 11.25 αλλαξα γνωμη.Ας αυτοκτονησουν τραπεζιτες πολιτικοι οχι εμεις.Οποιος και αν εισαι σ ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δεν με έπεισεεεεεεε...ζντουπ

Ανώνυμος είπε...

καλα ειστε σοβαροι? ποιος νοημων ανθρωπος θα αυτοκτονησει για χρεη σε τραπεζα??? και οπως λεει το ποστ, τα χρεη μαλλον δεν ηταν σοβαρα, ή τουλαχιστον οι μπατσοι δεν βρηκαν αρκετα

επισης, ο ανθρωπος τραυματιστηκε μαλλον απο την πτωση. το πιο πιθανο, ειναι η εγκληματικη ενεργεια παρα η αυτοκτονια...

Unknown είπε...

Ορίστε που μας έφτασε η πολιτική του Μνημονίου και του ΔΝΤ...
Μπράβο ΓΑΠ στο τέλος δεν θα μείνει κανένας έντιμος...

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ 39 ΕΤΩΝ!!! Ο ΛΟΓΟΣ? 4 ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!! *ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΟΥΛΗ* ΜΑΝΟΣ 16/11/2010

Ανώνυμος είπε...

αν ομως δε διναμε φραγκο-δεν πληρωναμε τιποτα και καναμε κι ενα ντου να τις καψουμε τις κολοτραπεζες θα σου λεγα ποιος θ αυτοκτονουσε μετα-οχι συνανθρωποι-η ζωη μας εχει αξια -Γαμω το χρημα και οποιον το χει-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

11:25 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ