Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2010

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Επίδειξη µισαλλοδοξίας µε απειλές για πογκρόµ κάτα των µεταναστών έκανε χθες στην Πλατεία Αττικής ο γραµµατέας της Χρυσής Αυγής και νεοεκλεγείς δηµοτικός σύµβουλος Αθηναίων Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η συγκέντρωση - κατάληψη της πλατείας Αττικήςπου πραγµατοποίησαν µέλη της Χρυσής Αυγής και στην οποία µετείχαν και ελάχιστοι κάτοικοι της περιοχής, έγινε προκείµενουνα εµποδιστούνµουσουλµάνοινα πλησιάσουν καινα προσευχηθούν. Ηπροσευχή θα γινόταν στο πλαίσιο των λατρευτικών εκδηλώσεων πουείχαν προγραµµατιστεί για χθες στην Πλατεία Αττικής και σήµερα σε διάφορες πλατείες της Αθήνας.

Από ηµέρες υπήρχαν φήµες ότιµουσουλµάνοι θα πήγαιναν στις οκτώ το βράδυ στην Πλατεία Αττικής. Για να τους εµποδίσουν, νεαροί µέλητης Χρυσής Αυγής, ντυµένοι στα µαύρα και µε ελληνικέςσηµαίες και ξύλινα κοντάρια στα χέρια τους, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευµα, παρατάχθηκαν στρατιωτικά και κατέλαβαν την πλατεία. Από τις µικροφωνικές εγκαταστάσεις ακούγονταν πατριωτικά τραγούδια ενώ αµήχανοι κάποιοι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν από απόσταση τα δρώµενα.

Λίγα λεπτά µετά τις 8 το βράδυ εµφανίστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος και προχώρησε σε... προγραµµατικές δηλώσεις και κήρυγµα µισαλλοδοξίας. Κάλεσε τους κατοίκους της Πλατείας Αττικής να σηκωθούν νωρίς το πρωί και να συγκεντρωθούν στην πλατεία προκειµένου να εµποδίσουν τους µετανάστες να πλησιάσουν. Ο δηµοτικός σύµβουλος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στην εκλογή του, υποστηρίζοντας ότι «πολλοί δεν περίµεναν αυτό το ποσοστό και δεν θα περιµένουν και άλλα πράγµατα στο µέλλον. ∆ηλαδή ακόµα µεγαλύτερα ποσοστά». Ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε αναφορά ακόµα και στον Λένιν χρησιµοποιώντας τη φράση του «όσο χειρότερα πάνε τα πράγµατα τόσο το καλύτερο για µας», για να υποστηρίξει µε αυτό ότι θα εισπράξει πολιτικά τη δυσαρέσκεια του κόσµου.

«Βρίσκοµαι εδώ για να συµπαρασταθώ στους κατοίκους της Πλατείας Αττικής. Η εκδήλωση είναι µια διαµαρτυρία κατά µιας προσπάθειας που γίνεται να µετατραπούν οι πλατείες των Αθηνών σε υπαίθριο χώρο προσευχής των µουσουλµάνων. Είναι ένα αίσχος που χάριν ενός πλουραλισµού που δεν αντιλαµβάνοµαιανέχεται ηελληνική κοινωνία και εµείς θα το πολεµήσουµε όσο µπορούµε. Εµείς θα τοπολεµήσουµε», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και συνέχισε στην προαναγγελία του πογκρόµ, µε τελεσίγραφο για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που είχαν προγραµµατιστεί να γίνουν σήµερα το πρωί. Αναφερόµενος ειδικά στηνΠλατεία Αττικής: «Οι κάτοικοι θα βρίσκονται εδώ και δεν θα επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο. Εδώ είναι ένας χώρος καθορισµένος, ένας δηµόσιος χώρος για την αναψυχήτων κατοίκων, για να κάθονται στα παγκάκια και να απολαµβάνουν τοπράσινο. ∆ενείναι χώρος για να στρώνονται χαλιά, ούτε είναι χώρος λατρείας».

ΠΡΕΖΑ TV
16-11-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ως τώρα όλοι αυτοί είχαν γίνει ασύδοτοι με την ανοχή της δημοτικής αρχής. Από δω και πέρα να δούμε.