Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2010

ΠΡΟΒΑ ΜΕ «ΚΑΝΟΝΙ» ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων που εναντιώνονται στην κατασκευή ΧΥΤΑ, στην περιοχή του Ομβριοκάστρου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ εκτός από δακρυγόνα χρησιμοποίησαν, για πρώτη φορά, και μηχάνημα εκτόξευσης νερού κατά των συγκεντρωμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου μια ώρα υπήρξε ένταση στο σημείο όταν περίπου 200 κάτοικοι της περιοχής, που αντιτάσσονται στην κατασκευή ΧΥΤΑ, συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκεντρωμένοι πέταξαν "μολότοφ" και πέτρες κατά των αστυνομικών κι εκείνοι απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Το εντυπωσιακό είναι πως για πρώτη φορά χρησιμοποίησαν μηχάνημα που εκτοξεύει νερό.

Ο δήμαρχος Σταύρος Ιατρού, μιλώντας σε δημοσιογράφο της "Ε",  επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν "κανόνι νερού" για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Η πρακτική αυτή είναι ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό, χρησιμοποιείται σε διαδηλώσεις και άλλες περιπτώσεις που οι αστυνομικοί θέλουν να διαλύσουν συγκεντρωμένο πλήθος. Η απώθηση με ειδικό όχημα το οποίο διαθέτει "κανόνι νερού" έχει αντικαταστήσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού τα δακρυγόνα.

enet.gr




...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ Ή ΤΙΣ ΧΡΩΜΟΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
 

ΠΡΕΖΑ TV
14-12-2010

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας κλάσουν μια μάντρα.

Ανώνυμος είπε...

πες τους μαλακες εκτος απο μασκες θα φοραμε και τα αδιαβροχα τότε.
Βλέπουν οι πολιτικολέρες οτι έρχεται κρεμάλα όπου να 'ναι και θα βγάλουν και τα τάνκς στους δρόμους.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα. Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στις περιοχές όπου γίνεται μπάχαλο συνέχεια, γιατί να πρέπει να αναπνέουν χημικά; Αυτοί που δημιουργούν το μπάχαλο, όπως λέει ο 9:49, είναι αποφασισμένοι να το δημιουργήσουν έτσι ή αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα με αυτη την βαρβαρη(δν περιμενοθμε κ κατι αλλο απο τους μπατσους)τακτικη ειναι η στοχοποιηση καθως τα βρεγμενα στεγνωνουν δυσκολα...

Ανώνυμος είπε...

για τον 10:08 που δεν βρισκει τα τανκς ασχημη ιδεα....ετσι θα μπορεσει και η μανα σου να "ξεκουραζει" τους φανταρους,να βγαζει και κανα φραγκο τωρα που ειναι δυσκολα!!!!!αυτο δεν θα χρειαζοταν αν ο μπαμπας σου δεν σας παραταγε για καποιον γερμανο αξιωματικο!!!!!!!!!ηλιθιε φασιστα καπου θα βρεθουμε,ανυπομονω!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ασχημη ιδεα..ισα ισα για ορισμενους αναρχοφρικουλες θα ειναι θαυμασια ευκαιρια να κανουν μπανακι..στα σοβαρα..απο το να αναπνεουμε τα χημικα και εμεις που δεν φταιμε{οι μπαχαλοι τις περισσοτερες φορες ειναι με μασκες}καλυτερα οι μανικες που διαλυουν γριγορα το πλυθος και δεν θα μπορουν να κανουν και χριση των μολοτωφ καθως η μεγαλη πιεση θ σβυνει τις φωτιες..

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε γαμωτο πανω που συνηθησα τα δακρυγονααααα!δωστε μας πισω τη μαστουρα μας ρεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ δε ξερω αν το ακουσατε αλλα χτες η προχτες ειχαν πορεια κ οι μπατσοι για τους μισθους κριμα δε το ηξερα να παω να τους συμπαρασταθω!χαχα

Ανώνυμος είπε...

αγοράκια, πηγαίντε με τη μαμά σας στο jumbo να σας αγοράσει μπρατσάκια.

Ανώνυμος είπε...

σιγα...και τα βυτιοφορα καιγοντε!

Ανώνυμος είπε...

καλά εσύ είσαι τόσο ξουράφι που μπορεί να πετάξεις μολότοφ σε συντριβάνι περιμένοντας να καεί. Τι μαθαίνετε στο σχολείο ρε;

Ανώνυμος είπε...

Και το σπιτι σου καιγεται τσογλανε

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται σκοτεινοι καιροι μαγκες, θα δουμε πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό κράζατε τους κακούς μπάτσους για τα απαγορευμένα χημικά που είναι παράνομα κλπ, κλπ. Τώρα έχετε πρόβλημα με τις αντλίες νερού. Δηλαδή τί περιμένετε ρε ηλίθιοι; Να τα κάνετε όλα πουτάνα και οι μπάτσοι να σας κοιτάνε; Αλλά το ξέχασα μωρέ, τα μπάχαλα τα κάνουν οι μασκαρεμένοι ασφαλίτες όπως λέει και ένα άρθρο παραπάνω.. Άρα που είναι το πρόβλημα; Αυτούς θα βρέχουν οι μπάτσοι. Άρα εσείς όλοι οι καλοί καθωσπρέπει αναρχικοί τι γκρινιάζετε;;