Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2011

ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΑ «ΖΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ

Σάλο προκαλεί στην Βρετανία το μπλόγκ της συζύγου στελέχους της PricewaterhouseCoopers, με τις προκλητικές περιγραφές για τον τρόπο διαβίωσης της, σε μία περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει μειώσεις δαπανών. Όταν δημοσιοποιήθηκε τελικώς το ονοματεπώνυμο της από τις εφημερίδες, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να σταματήσει να γράφει δημοσίως.

Η συγγραφέας του μπλόγκ, μητέρα δυο παιδιών υπέγραφε με το ψευδώνυμο "Η μητέρα της λιτότητας" και εξιστορούσε τα "προβλήματα" της οικογένειάς της που αναγκάστηκε να μειώσει τις μετακινήσεις της με ελικόπτερο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Μετά το σάλο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να κλείσει το ιστολόγιό της και να ζητήσει συγγνώμη.

Στο μπλόγκ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να ακυρώσει τις διακοπές της στις Μαλδίβες και να πάνε τελικά στο Μαρόκο. Μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της, σύμφωνα με τα όσα έγραφε, ήταν όταν αναγκάστηκε να πει στα παιδιά της ότι δεν θα μπορέσουν να πάνε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Σαν Τροπέ, όπως τους είχε υποσχεθεί.

Ο σύζυγος της είχε τη δική του θέση στα κείμενα της με το ψευδώνυμο «γενικός διευθυντής των εξόδων».

Ο βρετανικός Τύπος αποκάλυψε τελικά την προηγούμενη εβδομάδα την ταυτότητα της γυναίκας όπως και του συζύγου της, στελέχους της εταιρείας PricewaterhouseCoopers, και από τότε τα ονόματα τους φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η Ασλεϊ Ανγουίν, 44 ετών, ζήτησε συγγνώμη μέσω της εφημερίδας Σάντεϊ Τέλεγκραφ εξηγώντας ότι το ιστολόγιό της ήταν "μία άσκηση λογοτεχνικής δημιουργίας" και ότι δεν έπρεπε οι αναγνώστες να το πάρουν στα σοβαρά..

"Φαίνεται ότι σόκαρε τους ανθρώπους. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, ζητώ συγγνώμη", δήλωσε η Ανγουίν βάζοντας τέλος στις περιπέτειες της "μητέρας της λιτότητας".

ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: