Σάββατο, Ιανουαρίου 08, 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Πριν από λίγο ( 02:20 ) δυο άγνωστοι με μοτοσυκλέτα έκαναν επίθεση στα Προπύλαια όπου βρίσκονται οι Αφγανοί απεργοί πείνας.
Αφού άφησαν τη μοτοσυκλέτα μπήκαν στο χώρο του Πανεπιστημιακού ασύλου όπου κοιμούνται μεσα σε σκηνές οι Αφγανοί πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες και μωρά και 6 άτομα με ραμένα στόματα σε απεργία πείνας. Οι επιτιθέμενοι, προσπάθησαν να καταστρέψουν ένα τραπέζι που υπογράφει ο κόσμος και το ταμπλό με τις φωτογραφίες.
Οι Αφγανοί που ηταν ξύπνιοι για περιφρούρηση ευτυχώς τους είδαν αμέσως και έβαλαν τις φωνές, οπότε οι επιτιθέμενοι έφυγαν.
Το περιπολικό αν και είναι απέναντι, παρέμεινε άπραγος θεατής.

Να μην ξεχνάμε ότι οι Αφγανοί είναι εκεί , γιατί εμπαίζονται απο την Ελλάδα που συνεχίσει να παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες για λογαριασμό όλων των ευρωπαίων, με το να μη δίνει άσυλο σε πρόσφυγες παρόλο που το δικαιούνται.
Με την Ελλάδα σε ρόλο απάνθρωπο οι ευρωπαίοι τη βγάζουν καθαρή και δεν αναγκάζονται να δίνουν άσυλο σε πρόσφυγες που οι δικές πολιτικές δημιουργούν.

http://afghanrefugeesgr.blogspot.com/

ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κακως τους επιτεθηκαν τα προπυλαια ομως δεν ειναι ασυλο..

Ανώνυμος είπε...

asulo theloun?Ta a,.......tha paroun den xwrame reeeeeee!!!A! k den exoume lefta to poulo oloi!!!

Ανώνυμος είπε...

@8:28

nai auto lew kai gw! ton poulo oloi oi ellhnes metanastes apo to e3wteriko.
na er8oun alla 10 myrria malakes ellhnares edw, na goustaroume oloi mazi.

Ανώνυμος είπε...

Τις πιο δυνατες φωνες τις εβαλαν αυτοι με τα (και καλα)ραμμενα στοματα.Θυμιζει το ανεκδοτο με τον μουγκο που του εβαλε ο γιατρος το αγγουρι στον κ..... για να τον κανει να μιλησει.Πρεζα χαλαρωσε αγορι μου γιατι δεν πας για ψαρεμα?

Ανώνυμος είπε...

8:47 μμ ρε βλακα..οι συγγενεις μου περασαν απο 10 γιατρους και περιμεναν μηνες για να παρουν βιζα για γερμανια..και αλλο ενα εκ ελληνες σε 40 εκ γερμανους και αλλο 2εκ ασιατες και αφρικανοι σε συνολο 9 εκ ελληνων!! αν μπαινουν καθε χρονο 10000 σε 50 χρονια απο τωρα θα εχουμε 7 εκ αλλοδαπους οσους διλαδη και ελληνες!! τοσο δισκολο ειναι αυτο να το καταλαβετε? ειστε η βλακες η προδοτες..

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν παιρνω το μερος των ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ αλλα αυτος που ειπε για τους αποδοιμους Ελληνες πρεπει να θυματε (η ας δει το ρεπορταζ του Κουλογλου "βρωμοελληνες" που εφαγε το κραξιμο του αιωνα ενω τα πραγματα ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ) οι Ελληνες εμεναν μεχρι και 1 χρονο κλεισμενοι σε ενα βρωμονησο μεχρι να επιτρεψουν οι Αμερικανοι να μπουν.Δεν λεω προς Θεου να τα κανουμε αυτα στους αλλους αλλα μην συγκρινετε πως μπαιναν οι Ελληνες και πως μπαινουν σημερα οι Χί Πακιστανοι στην Ελλαδα...ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

2:24 πμ γιατι να μην το κανουμε? ειναι δικαιωμα του καθε κρατους να επιλεγει ποιους θα δεχθει και ποιους οχι και με ποιες διαδικασιες..ασυλο δικαιουνται μονο οσοι προερχονται ειτε απο αναγνωρισμενα εμπολεμες περιοχες ειτε απο χωρες με δικτατοριες..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

apo to indymedia to thema! mhpos se plironi kai sena o soros?

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είμαστε το μοναδικό -προς το παρόν- κράτος στο κόσμο που οι ηγέτες του έχουν βάλει σαν στόχο να πειραματίζονται για το κάθε τι που θα αλλάξει τη ζωή μας. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα 26 χρόνια με μικρά διαστήματα ανεργίας, πληρώνω τους φόρους μου, έκανα οικογένεια, μεγαλώνω παιδιά και ξαφνικά γύρω στα 45-47 χρόνια της ζωής μου έρχεται η μία καταστροφή μετά την άλλη. Είμαι άνεργος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω έξω να πάω βόλτα. Ανησυχώ για τη γριά μάνα μου, όχι μήπως τη κλέψουν αλλά για κάτι χειρότερο, φοβάμε για τα παιδιά μου και ακούω τον καθένα μέσα εδώ να βρίζει να κάνει να δείχνει οι μπάτσοι το σύστημα κλπ κλπ Σε μερικά ίσως να έχουν και δίκιο με την εξουσία στην Ελλάδα.
Εχω καταλάβει ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα από του να φύγω μακριά απ΄αυτό το κακό "κράτος" που το ταίζω και δεν με ταίζει.
Εδώ να μείνουν αυτοί που δεν τους ενδιαφέρει η χώρα τους, η δουλειά τους, οι γονείς τους, οι φίλοι τους, η κοπέλα τους. Τους ενδιαφέρουν μόνο οιΑφγανοί, οι Πακιστανοί, οι Σουδανοί.