Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2011

είμαστε όλοι “διακινητές” – αντιστεκόμαστε στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης




Μέσα σε λίγες ημέρες η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης συνέλεξε χιλιάδες υπογραφές συνευθύνης από σκεπτόμενους ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και προελεύσεων. 2080 γυναίκες και άντρες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι σωματείων και φοιτητικών συλλόγων, δημοτικοί σύμβουλοι, πανεπιστημιακοί και βουλευτές, εκπαιδευτικοί, γιατροί και δικηγόροι, μετανάστες και ντόπιοι, μέλη πολιτικών και αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, αγωνιστές που έχουν βιώσει την εκδικητικότητα της εξουσίας, δηλώνουν:

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αγώνα των 300 απεργών πείνας μεταναστών, δηλώνουμε στην ελληνική κοινωνία ότι είμαστε συνυπεύθυνοι με τους συντρόφους μας, που κλήθηκαν να καταθέσουν ως ύποπτοι για την τέλεση του αδικήματος της παράνομης διακίνησης μεταναστών. Είμαστε ένοχοι γιατί διακινήσαμε την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη. Είμαστε ένοχοι γιατί σε καιρούς βαρβαρότητας υπερασπιζόμαστε τη συλλογικότητα και τον αγώνα για τη δικαιοσύνη. Είμαστε ένοχοι γιατί δεν δεχόμαστε το διαχωρισμό των ανθρώπων ανάλογα με την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο. Δηλώνουμε ότι ο αγώνας για τη νομιμοποίηση των μεταναστών είναι αγώνας όλων των εργαζομένων για ίσα δικαιώματα στη ζωή και την αλληλεγγύη.

http://hungerstrike300.espivblogs.net/%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%E2%80%9C%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82%E2%80%9D-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BA/

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
10/2/2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxax
xaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaaxaxaxaxxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxax
xaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν τους θελουμε λεμε!!!εσυ το βιολι σου...

Ανώνυμος είπε...

υπάνθρωπε "έλληνα¨ 11:31 ούτε χαχαχα δεν μπορείς να γράψεις στη μητρική σου.

12:44 εσύ είστε πολλοί ε ;


Πρέζα γιατί δεν φτιάχνεις ένα ξεχωριστό page για μπάτσους και φασίστες να μπαίνουν να ξερνάνε εκεί.
Δε χρειάζεται να τρώμε όλους τους αντικοινωνικούς κανίβαλους στη μάπα.

Ανώνυμος είπε...

12:46 μμ το ποιοι ειναι οι κανιβαλοι του ανθρωπισμου φανηκε στα γεγονωτα της νομικης που τους πηγατε σαν προβατα στο σαφγειο θετωντας σε κινδυνο και αυτους και το πανεπιστημιακο ασυλο..

Ανώνυμος είπε...

1:44 Eγώ που δεν ανήκω πουθενά ήμουν εκεί και στάθηκα απέξω 4 ώρες για αυτούς τους συν-ανθρώπους μου. Εσύ που ήσουν ; Ψώνιζες Ερμού; ή έπαιρνες γραμμή από τη Παπαρήγα; ή πλήρωνες espresso στο Γκάζι 4 ευρώ;

Το άσυλο δεν κινδυνεύει μόνο από αυτούς που θέλουν να το καταλύσουν, όπως καταλύουν το Σύνταγμα με το Μνημόνιο κακομοίρη.

Σε παραπέμπω στο βίντεο της τοποθέτησης του προέδρου του Αστέρα Εξαρχείων Ανδρέα Μαζαράκη στην εκπομπή του ρουφιάνου του Χατζηνικολάου. Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ανώνυμος είπε...

Βρέ τα θηρία μαζέψανε 2000 υπογραφές από Ελλαδα και εξωτερικό!!!!!!!! Άμα πάνε για υπογραφές και στην υποσαχάρια Αφρική, μπορεί να φτάσουν και τις 3000.

Ανώνυμος είπε...

@2:26 φασιστάκο δεν κρατιέσαι και από επιχειρήματα .... φούλ

Ανώνυμος είπε...

το κολοδάχτυλο στα χαχαχαχαχααχ το βλέπετε????

Ανώνυμος είπε...

οχι αγαπητοι 2000 και κατι (μιλάμε για τρελό νουμερο ετσι) δεν κατηγορειστε για αλληεγγυη , αυτα ειναι τα προπαγανδιστικα τα δικα σας. Κατηγορειστε για διακινηση λαθρομεταναστών , για καταπατηση του ασύλού , για διακοπή εξεταζόμενου μαθηματος σε ΑΕΙ , για εκμεταλευση εκ'του πονηρου ταλαιπωρημενων ανθρώπων για τα δικά σας γνωστα μπαχαλοσχεδια, για προπηλακισμο καθηγητων και μαθητών ΑΕΙ και τελος ακομα για το οτι θεσατε σε κινδυνο την ομαλη κοινωνικη ζωη της χωρας .. Αλλά τι περιμενουμε απο ενα κρατος το οποιο δεν τιμωρησε τοσους και τοσους μιζαδορους και προδοτες να τιμωρησει εσας ;;;

Ανώνυμος είπε...

2:10 μμ τον μαζαρακη μονο εκει τον θυμαστε..ακους τις εκπομπες του στον σκαι? τα χωνει στους παρανομους μεταναστες οπως και στις εβραικες τραπεζες..

Ανώνυμος είπε...

"2080 γυναίκες και άντρες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό" τι λε ρε παιδι μου..κοσμοπλημμυρα..απλωθειτε να φαινεστε πιο πολλοι..οι απο το εξωτερικο ειναι συγγενεις των λαθρο?

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια αφου δεν τους θελουν οι φασιστες δηλαδη το 90% του πληθυσμου ας τους παρουμς σπιτια μας!ζηηηηηηητω ειμαι αλληλεγγυος 5 μηνων!

Ανώνυμος είπε...

2:47 Ρε νενεκάκο είστε για τον πούτσο! Λοιπόν βάλε και την δική μου υπογραφή να γίνουν 2001!