Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ --ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ---


Δεκατέσσερις μετανάστες απεργοί πείνας πρόκειται να μεταφερθούν σε νοσοκομεία τις επόμενες ώρες από το Μέγαρο Υπατίας καθώς παρουσιάζουν σημάδια απόλυτης εξάντλησης.
«Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται πλέον να λάβουν ακόμα και νερό και οι γιατροί που τους παρακολουθούν φοβούνται ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και άλλα άτομα που θα βρεθούν στην ίδια κατάσταση και θα χρειαστεί να διακομιστούν στο νοσοκομείο» δήλωσε το μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πέτρος Γιώτης.
Οι μετανάστες διανύουν την 35η ημέρα απεργίας πείνας, με αίτημα τη νομιμοποίησή τους και ειδικότερα τη χορήγηση άδειας παραμονής.
Στο μεταξύ, την απόφασή τους να διακόψουν από τη Δευτέρα τη λήψη ζάχαρης και να παίρνουν μόνο νερό και αλάτι ανακοίνωσαν οι 50 μετανάστες που βρίσκονται στην 34η μέρα της απεργίας πείνας, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Εκπρόσωπος των μεταναστών δήλωσε ότι άνθρωποι που ζύγιζαν 80 κιλά, σήμερα ζυγίζουν 44 κιλά και αρκετοί έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία ύστερα από λιποθυμίες.
Τους απεργούς πείνας στο ΕΚΘ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Θοδωρή Δρίτσα, Τάσο Κουράκη, Λίτσα Αμμανατίδου, δημοτικούς συμβούλους και συνδικαλιστές.
«Η απεργία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, οι εξελίξεις απαιτούν αναβαθμισμένη πολιτική ευθύνη την οποία, δυστυχώς, δεν βλέπουμε από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση παλινδρομεί, καθυστερεί, αδυνατεί, κρύβεται και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της», δήλωσε, μετά την επίσκεψη, ο κ. Δρίτσας.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει λύση στα αιτήματα των μεταναστών, λέγοντας ότι υπάρχει το νομικό πλαίσιο και πως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί να φύγει από τη ζωή έστω και ένας μετανάστης.


ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
ΓΙΑΤΙ;
ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ...;;;
ΕΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ,ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ;;;
ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2011

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

''ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ;;;'' διεγειρεις πρεζα σε αξιοποινες πραξεις?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

μουνακια φασιστομουτρα θα ερθει η ωρα που θα σας αποκεφαλιζουν ωπος αποκεφαλιζαν οι Ιρακινοι ανταρτες τους αμερικανους αιχμαλωτους.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατικοτατος ο διαχειριστης!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:55 μμ το πρωτο σχολιο επειδη το ειδα πριν σβηστει δεν ελεγε κατι υβριστικο..ελεγε οτι βαση της ισλαμικης θρησκειας οσοι πεθαινουν πανε στον παραδεισο και τρωνε ρυζια παρεα με τον μωαμεθ..

Ανώνυμος είπε...

E! giati den toys stelnoyn tote

Ανώνυμος είπε...

7:35 Για τους Αναρχοφασίστες μιλάς?

Ανώνυμος είπε...

άντε να ξεβρωμίζουμε... Και όπως στοιράκ αποκεφάλιζαν εισβολείς και -κυρίως- συνεργάτες, το ίδιο θα γίνει και εδώ με τους αναρχικούς συνεργάτες των εισβολέων ΔΝΤδων και λαθρομεταναστών ανεξαρτήρτως φυλής και θρησκείας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10.17 Δηλ. είναι ωραίο κ κόσμιο να λες σε άνθρωπο ταλαιπωρημένο "δε πειράζει που πεθαίνεις, γιατί θα πας στον παράδεισο κ εκεί θα τρώς!" τί ανθρωπιά από Χριστιανούς.. Αν νοιαζόμαστε μόνο για Χριστιανούς ή μόνο για Έλληνες (ναι η αλήθεια είναι ότι προς τους ομοεθνείς μας όλοι φερόμαστε "δίκαια" κ "αγγελικά"..) τότε τί άνθρωποι είμαστε;; Μπορεί τελικά εγώ να είμαι άδικη ή ανόητη, αλλά για ένα πράγμα που είμαι περήφανη είναι ότι ξέρω και διάλεξα τί άνθρωπος θέλω να είμαι. Είμαι εναντίον της βίας κ του φασισμού(=βαριά λέξη κ εκφράζει δικτατορία) κάθε είδους, αλλά άλλο πράγμα είναι όταν σε αδικούν το φυσικό επόμενο να αντιδράσεις. Τώρα ο καθένας αντιδράει διαφορετικά γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εκτός αν μας αρέσει η βαλτωμένη κ στάσιμη ζωή που ζούμε. Αλλα για να αλλάξουν τα άσχημα πράγματα που ζούμε πρέπει να σηκωθούμε απ το καναπέ κ τον Η/Υ. Το θέμα είναι να σέβεσαι τα πάντα, τους πάντες, αλλά πρώτα τον εαυτό σου

Ανώνυμος είπε...

5:01 ποσο εισαι 15 χρονων και τα γραφεις αυτα. Η ζωη ειναι σκληρη και απανθρωπη, επιβιωνει ο ισχυροτερος.
Τωρα περι θεου και αλλα τετοια παραμυθια εχουν ξεπεραστει απ'ολους.
Εδω στο Ελλαντα (βαλτο καλα στο μυαλο σου) θα επιβιωσουν αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:01 Ακουσε τον ειδήμονα απο πάνω για να σώσεις την ψυχη σου.

Ανώνυμος είπε...

5:01 πμ αυτοι σεβαστηκαν εμενα και την χωρα μου οταν μπηκαν παρανομα μεσα χωρις να μας ρωτησουν παραβιαζοντας τα συνορα μας και τους νομους μας? οχι..εγω τοτε γιατι να τους σεβαστω?..τα περι "δεν πειραζει θα πας στον παραδεισο και θα τρως ρυζια" δεν τα λεμε εμεις..η θρησκεια τους τα λεει..και μαλιστα πολεμανε και πεθαινουν για αυτα..τελειωνοντας να πω οτι και να θελαμε δεν μπορουμε να τους νομιμοποιησουμε γιατι το απαγορευει η ΕΕ..ουτε μπορουμε να δωσουμε μαζικα εγγραφα οπως λεει ο συριζα και το κκε γιατι θα μας πεταξουν εξω απο την σενγκεν και μετα ουτε αυτοι αλλα ουτε και εμεις θα μπορουμε να πηγαινουμε πουθενα..απατα δανεια των ευρωπαιων ζουμε..αν ειναι να τους κανουμε μαγκιες να τους τις κανουμε για δικα μας θεματα οχι για τους παρανομους μεταναστες..

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο 1 μήνα θα γράφεις "90 Μέρες & συνεχίζουν..." χαχαχαχ για γέλιο είστε μόνο! Όσο για τα σβήσμένα σχόλια έχει παρατηρηθεί οτι αν αναφέρεις Θεούς & Δαίμονες σβήνονται , μάλλον δεν έχουν τον Θεό τους!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Μην λέτε πολλά λόγια όσοι καταριέστε τους μετανάστες και θέλετε να πεθάνουν...ο κόσμος είναι μικρός και η ζωή είναι ένα μάθημα και μια μέρα αυτά τα λόγια θα σας χτυπήσουν την πόρτα...

Ανώνυμος είπε...

2:52 μμ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ "53 ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 40 ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..ΕΦΑΓΑΝ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ..

Ανώνυμος είπε...

MIA ΖΩΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΔΑΚΡΥΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΕΡΝΑΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ "ΛΟΓΙΟΙ". Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ . ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, Η ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

"αναρχικούς συνεργάτες των εισβολέων ΔΝΤδων"

αγορινα... ΕΣΕΙΣ ψηφισατε το Μνημονιο κι ΕΣΕΙΣ φερατε το ΔΝΤ, οχι οι αναρχικοι

αλλα σιγα μην το καταλαβαινες, με τί μυαλο...

Ανώνυμος είπε...

"θα μας πεταξουν εξω απο την σενγκεν και μετα ουτε αυτοι αλλα ουτε και εμεις θα μπορουμε να πηγαινουμε πουθενα"

μη στεναχωριεσαι "Ελληνα" μου, για σενα η πολυαγαπημενη σου Κομισιον θα κανει μια εξαιρεση... θα μπορεσεις να πας στο Αμστερνταμ να παντρευτεις με τον Περιανδρο - το "παιδι" ντε, που γουσταρεις απο τον Πυρηνα σου