Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

ΣΕΒ: Δημαγωγοί του μπαλκονιού και του πεζοδρομίου

ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...ΜΑΚΑΚΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ  ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ..ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ, Ο ΣΕΒ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ....

Στήριξη στην κυβέρνηση έδωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος και κατηγόρησε τους «δημαγωγούς του μπαλκονιού και του πεζοδρομίου» ότι θέλουν να οδηγήσουν τον τόπο κατευθείαν στο γκρεμό, δηλαδή στην πτώχευση, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από τις δηλώσεις της τρόικας.
«Από ανευθυνότητα, ιδεοληψία ή ιδιοτέλεια διευκολύνουν εκείνα τα συμφέροντα εκτός και ίσως και εντός Ελλάδος που στοιχηματίζουν στη χρεοκοπία της χώρας μας για να την εξαγοράσουν σε εξευτελιστική τιμή», αναφέρει ο ΣΕΒ, τονίζοντας ότι δεν πείθει το μένος όλων εκείνων που παριστάνουν ότι αγωνίζονται για να... απελευθερώσουν την πατρίδα από δήθεν κατοχή. «Απύθμενη η ιδιοτέλεια και η υποκρισία τους», δηλώνει ο κ. Δασκαλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα είναι δικά μας και δική μας η ευθύνη αντιμετώπισής τους.
«Η σκληρή και άδικη για τους πολλούς πραγματικότητα που βιώνουμε δεν αντιμετωπίζεται με υποκριτικές κραυγές. Ευτυχώς που η σιωπηλή κοινωνική πλειοψηφία θέλει να επιβιώσει και όχι να αυτοκτονήσει συλλογικά. Ο τόπος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Πρέπει να αντισταθούμε σε όσους αντιστέκονται με άλλοθι το Μνημόνιο στις αναγκαίες αλλαγές, αν θέλουμε οι θυσίες των πολιτών να πιάσουν τόπο και η Ελλάδα να παραμείνει ευρωπαϊκή χώρα και εθνικά αξιοπρεπής», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης έκανε λόγο για προσπάθεια ξεπουλήματος της χώρας σε τιμή ευκαιρίας από τα «νέα αφεντικά της Ελλάδος, την τριανδρία των μετρίων».
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος ζήτησε αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, υποστηρίζοντας ότι η χώρα ακολουθεί λανθασμένη και εξαιρετικά επικίνδυνη πορεία.

ΠΡΕΖΑ TV
15/2/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: