Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΟΣΟ…

«Δεν υποστείλαμε στιγμή τη σημαία της αλλαγής που είναι η πραγματική λύση», τόνισε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας ενώπιον της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε πως «κανένα ΔΝΤ δεν καθορίζει τη πολιτική μας περισσότερο από τις δικές μας επιλογές».

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ σημειώνοντας πως ορισμένοι «παριστάνουν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν με το μνημόνιο, θέλουν να ξεχνάνε τις επιτηρήσεις στις οποίες μας έβαλαν, το δημόσιο χρήμα που σπατάλησαν παντού και ότι το δημόσιο χρέος διπλασιάστηκε επί ημερών τους».


«Για αυτούς», συνέχισε, «χρειάστηκε η ελληνική κυβέρνηση να ψάχνει δάνεια για να σωθεί η Ελλάδα, για αυτούς υπογράψαμε μνημόνιο ως τεκμήριο ότι ποτέ πια δεν θα κακομεταχειρίζεται ελληνική κυβέρνηση τα χρήματα του ελληνικού λαού».

Ο κ. Παπανδρέου κλιμάκωσε την επίθεσή του σημειώνοντας πως «θα έπρεπε να είχαν το θάρρος να το υπογράψουν οι ίδιοι. Είπαν άσε να βγάλει το ΠΑΣΟΚ τα κάστανα από τη φωτιά.

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι ο δρόμος είναι δύσβατος και μακρύς, υπογραμμίζοντας όμως πως οι Ελληνες αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη γενναιότητά τους. «Αποδείξαμε ως εθνος ότι μπορούμε να αναμετρηθούμε με την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: