Τετάρτη, Απριλίου 06, 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΙΝΗ

Απογοητευτική χαρακτήρισε τη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, επιλέγει να συκοφαντήσει τον αγώνα των εργαζόμενων, δηλώνει «αναρμόδιος» για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και -ιδού ένα νέο στοιχείο- απειλεί ότι θα λάβει «όλα τα αναγκαία μέτρα» για την αποκατάσταση της ευταξίας στα κτίρια του Δήμου», τονίζει η Ανοιχτή Πόλη.

"Όμως τα κτίρια και οι υπηρεσίες του δήμου δεν κινδυνεύουν από τις φωνές αγανάκτησης και αγωνίας ανθρώπων, συμβασιούχων εργαζομένων, που προσφέρουν στο δήμο και διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρέπεια. Κινδυνεύουν από τις κυρίαρχες πολιτικές του Μνημονίου και τις κυβέρνησης και από τις εμπρηστικές δηλώσεις των υπουργών (βλ. και τα περί «κλειστού επαγγέλματος των συμβασιούχων» του κ. Ραγκούση)", αναφέρει η δημοτική παράταξη.

Προσθέτει δε: "Είναι σαφές ότι, εάν παρθεί από το Δήμο και την κυβέρνηση μια τέτοια αδιανόητη επιλογή άσκησης βίας και καταστολής του ειρηνικού και δυναμικού αγώνα των συμβασιούχων, μόνη ζημιωμένη μακροχρόνια θα βγει η ίδια η δημοκρατική και ομαλή λειτουργία του δήμου Αθηναίων".
ΠΡΕΖΑ TV
6-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: