Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Παραιτήθηκαν χθες από το εξεταστικό κέντρο της Αλιάρτου Βοιωτίας όλοι οι καθηγητές που φέρουν την ευθύνη γιατί έδωσαν λάθος θέματα στους υποψηφίους που διαγωνίζονταν από Εσπερινό Λύκειο στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, γενικής παιδείας.
Στους υποψηφίους του Εσπερινού Λυκείου δόθηκε το θέμα για το Διαδίκτυο που απευθυνόταν στους υποψηφίους από το Γενικό Λύκειο.



Για το θέμα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας, ενώ οι υποψήφιοι από το Εσπερινό Λύκειο θα ξαναδώσουν εξετάσεις στο ίδιο μάθημα.

Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων διαγωνίστηκαν χθες, ανάλογα με την κατεύθυνση, σε Λατινικά, Χημεία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Τα θέματα δεν είχαν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας και οι καλά προετοιμασμένοι δεν αντιμετώπισαν πρόβληματα.

Ο βασικός κορμός των μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε με τα παραπάνω μαθήματα. Απομένει ακόμη ένα μάθημα στο οποίο διαγωνίζονται αύριο Τετάρτη. Είναι το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που είναι μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις, στο οποίο διαγωνίζονται όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να εισαχθούν σε οικονομικά τμήματα. Το ποσοστό αυτό ανέρχεται κάθε χρόνο σε περίπου 30% των υποψηφίων. Στις 11 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα (για ξενόγλωσσα τμήματα) και ολοκληρώνονται στις 20 Ιουνίου.
Ο.ΛΙΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απόλυση για παραδειγματισμό...σκεφτείτε κάτι ανάλογο στον ιδιωτικό τομέα....