Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;;;;ΠΟΣΕΣ;;;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ,ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ...ΕΝΩΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Την ανάγκη να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος της μείωσης των ελλειμμάτων και της αντιμετώπισης του χρέους, επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα.
Τόνισε επίσης ότι η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, αποτελεί απόδειξη υπευθυνότητας και σοβαρότητας της χώρας στη διεθνή κοινότητα.


Ο κ. Παπανδρέου τόνισε στους συνομιλητές του ότι ο ίδιος είναι και παραμένει «ανοιχτός» στη «συζήτηση κάθε ρεαλιστικής πρότασης που κατατίθεται και συμβάλει στην υλοποίηση του εθνικού στόχου».
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης σε συγκεκριμένα «σημεία-προτάσεις», στα οποία, όπως είπε, θα μπορούσε να υπάρξει συζήτηση με κάθε κόμμα, στη βάση των προτάσεων που έχουν καταθέσει.

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ....ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΤΗΜΟΡΙΣΙΑ ???? Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΩΦΟΡΙΚΗ ΕΓΓΥΙΣΗ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ....Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗΚΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ...Κ.Ο.Κ.Ε. /////ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΥΧΑΜΕΡΗ ΠΡΩΣΟΠΟΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΙΠΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

H ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ". ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ "ΠΡΟΤΑΣΗ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟΤΕΡΑ!