Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...ΕΦΑΓΑΝ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ FACEBOOKAKIA...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


Συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή, κατά των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, πραγματοποιεί σήμερα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματιστεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το ΠΑΜΕ, αναφέρει ότι τα νέα μέτρα "φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, και φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα".


Η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία παρευρέθη στη συγκέντρωση, δήλωσε: "Δεν φτάνει να καταδικάζουμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες του πλούτου της χώρας, που τον παράγουν οι εργαζόμενοι. Ξεκινάμε από το πεδίο της οικονομίας και πρέπει να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων".

Το επόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου (στις 11 το πρωί) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν από κοινού συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας και όχι στην πλατεία Κλαυθμώνος όπως είχε αρχικά εξαγγελθεί.

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2011

8 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Λευτερια σε όλα τα κομμουνιστικά μυαλά!

Ανώνυμος είπε...

Πειρατή του Ονείρου

μπορείς να συνεχίσεις τον ύπνο σου.

Σήμερα το Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια που έφτασε στη βουλή ήταν μεγαλύτερο σε όγκο από το άχρωμο τάχα χωρίς "καθοδήγηση" κλπ κλπ κίνημα των Αγανακτισμένων.

Το οποίο -θα πρέπει να σε προβληματίζει αυρό- προβλήθηκε από τα αστικά μέσα πέραν του δέοντος.

Χωρίς να αναδεικνύονται οι αιτίες τις κρίσης, που δεν είναι άλλες από το Καπιταλιστικό σύστημα και τους διαχειριστές του, δε γίνεται τίποτα.

Φίλε Πειρατή,,
...Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Οταν το ΚΚΕ ηταν στον δρομο οι αλλοι επιναν καφεδακι και εκαναν κριτικη αφ υψηλου τρομαρα τους...τωρα που "ξυπνησαν" ειναι μαλλον αργα.Και το χρωμα αυτων πορτοκαλί;

robinson είπε...

Το οτιέχετε τοσες δεκαετίες στην στην Ελλάδα και είστε κατα ενα μεγάλο ποσοστο σε μονοψήφιο θα ηθελα να ξέρω αν ποτέ το εχετε ψάξει, και μην τα βάζετε με τους ανθρώπους γιατι ολοι εχουν ενα υποσυνείδητο κριτήριο και οπως ολα τα κόμματα εχουν ενα πολυ βρωμικο παρελθον αλλο τοσο εχετε και εσεις με τις πολιτικες που εχουν εφαρμοστεί στους υπο καθοδηγηση λαους σας.

Ευχαριστώ πολυ και να με συγχωρείτε

Ανώνυμος είπε...

φίλε robinson ψήφα κ εσύ ΚΚΕ να γίνει διψήφιο

Αλλιώς άσε τα ψόφια

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Ανώνυμε

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου κ το διάλογο! Να είσαι καλά!

Είμαι κ προβοκάτορας να ξέρεις!

Κ συμπαθώ τον Πλουμπίδη κ το Βελουχιώτη!

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις να αυτοχαρακτηρίζεσαι προβοκάτορας, είναι δικό σου δικαίωμα.

Κανένας σε αυτό το panel δε σε χαρακτήρισε έτσι.

Κατάλαβέ το φίλε. Τρίβουν τα χέρια τους με τέτοιου τύπου κινητοποιήσεις χωρίς πολιτικό στόχο και γραμμή.

Τους βολεύει. Όπως και ίσως πολλούς από τους συμμετέχοντες που βρίσκονται στην ψευδαίσθηση ότι υπάρχει καλύτερο αύριο στα εντός των τειχών πλαίσια.

Τί σου έχει κάνει τόσα χρόνια το ΚΚΕ και δεν το στηρίζεις, το ίδιο και τους αγώνες που στηρίζει;

Απάντησέ μας να σε ακούσουμε

Ανώνυμος είπε...

καλο ειναι εκει που καταγκελεται τα κομματα να μην τσουβαλιαζεται και το κκε ενταξη.Και το μονοψιφιο νουμερο αυτα ειναι δικαιολογιες πουλες στον ευτο σου οψιμε αγανακτισμενε.Το κκε εχει ιστορια σ αυτο το τοπο εχει υποστη τετοιες αγριες διωξης που αλλο κομμα αν ηταν θα ειχε εξαφανιστη.ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ΄.