Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ

ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2011

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eως ποτε θα την "παταμε" με ειρηνικες πορειες??? Η Κερατεα μας εδειξε τον δρομο, ας την ακολουθησουμε. Τερμα ποια τα σημαιακια, ροπαλα και βαριοπουλες θελουν οι καθικομπατσοι που τους φυλανε...

Ανώνυμος είπε...

Η απίστευτα βαρετή κατάσταση επαναλαμβάνεται: Aκόμα μια απεργία και διαδήλωση προκειμένου να ξεμουδιάσουν μερικά κομματόσκυλα, να ξεφωνίσουν γιά τα προνόμια τους οι χλιδάτοι συνδικαλισταράδες και να εκτονωθούν οι ''συγκεντρωμένοι που απέμειναν'' σπάζοντας κανένα πεζοδρόμιο, του οποίου την επισκευή θα πληρώσουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα το σχέδιο για τη διάλυση των περπατοδιαδλωτών ήταν έύκολο. Μετά τη στημέμνη διάλυση του κόσμου στο δρόμο μπροστά στο σύνταγμα, οι ομάδες των ματ παίρνουν ακόμα περισσότερο χώρο και το δρόμο ολόκληρο για κάθε ενδεχόμενο. Πάντα σπάει με τον ίδιο γαμημένο τρόπο αυτή η πορεία. Αποτέλεσμα από τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ?0. απόλυτο 0. Αποτέλεσμα για Πασόκ? Εκτόνωση του κόσμου και παραίτηση βλέποντας ότι οι πορείες δε βγάζουν πουθενά.
Λίγα δακρυγόνα, σπίτι όλοι και αγγούρι από αύριο. Διασπασμένοι όλοι. Χωρίς ίχος ελπίδας να ελπίζουμε για ένα τυχαίο γεγονός που ίσως ανάψει φωτιά. Πάνω από ένα χρόνο μημόνιο και ακόμα λέμε ΘΑ. Αυτά..

Ανώνυμος είπε...

Σαράντα χρόνια το μόνο που κάνουμε είναι απεργίες και διαδηλώσεις. Σαν αποτέλεσμα, ορισμένοι ''εκλεκτοί'' απέκτησαν διαστημικά προνόμια, ενώ η πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου δυστύχησε.
Μήπως λοιπόν να ξεκολλήσουνε οι φανατισμένοι με τα κόμματα, να σταματήσουνε να κλείνουνε και να καταστρέφουνε το κέντρο κάθε τρεις και λίγο, και να δουλέψουμε λιγάκι με σοβαρότητα στη χώρα αυτή μήπως και συνέλθουμε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιει ο κοσμος που κατεβαινει,φταινε οσοι υποστηριζουν "ειρηνικες πορειες". Αλλο διαδηλωτης αλλο "περπατητης"...

Ανώνυμος είπε...

4:10

δεν είσαι ούτε καν χαζός...δεξιός είσαι και χορτάτος επίσης..

ας ελπίσουμε να μην έχει πάθει τίποτα το σοβαρό το παιδί που του άνοιξαν το κεφάλι οι νεοπναζό των ΜΑΤ...

ξεφτύλα ε ξεφτύλα...

Ανώνυμος είπε...

"νεοναζί"

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα, αγαπητέ 4:40, είναι να έχεις φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου από τα κόμματα (ή να χρηματοδοτείσαι κιόλας από αυτά, ποιός ξέρει...) που να έχεις ανάγκη από κομματικό προσδιορισμό γιά να χαρακτηρίσεις κάποιον.

Ξεχνάς ότι πολλοί από μας, ούτε εξαρτημένοι από κόμματα είμαστε, ούτε τα έχουμε ανάγκη γιά να υπάρξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί απλά 5:00 γιατί δεν έχεται ανάγκη-έχεται λεφτά.
Aντε και μην αργήσεις έχετε συγκέντρωση σήμερα στις 18:00 μην το ξεχνάς

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος που θίχτηκε στις 4:40 από το σχόλιο στις 4:10 γιατί μυγιάστηκε τόσο τελικά; Είναι συνδικαλισταράς, κομματόσκυλο ή από αυτούς που τα σπάνε;

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχεις ρε 4:10,το πεζοδρομιο θα δωσει δουλεια σε κανενα φτωχο,ασε που δεν στοιχιζει ουτε τα μισα απο ενα κολατσιο του Παγκαλου..