Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΑΝΤΑΣ

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΤΗΣ. 
Στις 5 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του Απόστολου Σάντα, ενώ από το τις 11.00 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.


Η σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θα κυματίζει μεσίστια, σε ένδειξη τιμής για τη δράση και τον ηρωισμό του Λάκη Σάντα. Μεσίστια θα είναι η σημαία και σε όλους τους δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς.

Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη, ενώ επιθυμία της οικογένειάς του είναι όσοι επιθυμούν αντί στεφάνων να ενισχύσουν τη Unicef και το Χαμόγελο του Παιδιού.
ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος με τη πλύση εγκεφάλου της γαμημένης αριστεράς. Σιγά την πολεμική πράξη να κατεβάσει την ελληνική σημαία.
Ρε δε πάτε στο διάολο.
Τόσες ηρωικές στιγμές υπάρχουν διαχρονικά στην ιστορία του ελληνισμού. Αυτή του Λάκη Σαντα με το Γκλέζο απλώς εμπεριέχει το στοιχείο της αθωότητας γιατί ήταν μικρά και τολμηρά παιδιά.
Πόσα όμως μικρά παιδιά βοηθούσαν στην γερμανική κατοχή σαν τσιλιαδόροι, ή μεταφέροντας παράνομο υλικό. Εμειναν στην αφάνεια.
Και δεν μιλάμε για τις ηρωικές μάχες που έδωσαν διαχρονικά οι έλληνες στρατιώτες υπό το πρόσταγμα της πατρίδας.
Χιλιάδες από αυτούς άφησαν τα κόκκαλά τους στην Αλβανία ή στα βάθη της Τουρκίας. Τους άφησαν εκεί χωρίς κρατικές κηδείες.
Οσο για το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ ο ρόλος τους αναδείχθηκε όταν διέλυσαν όλες τις άλλες αντιστασιακές οργανώσεις (βλέπε Ψαρρό) με στόχο τη κατάληψη της εξουσίας και την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας.

Αλλά η προπαγάνδα της αριστεράς έσπασε όλα τα ρεκόρ, εκμεταλλευόμενη τις προδοσίες και τα πουλήματα της λεγόμενης δεξιάς.

Σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, την άνδρωσαν. Είμαστε μαζί με τη Βόρεια Κορέα η τελευταία σοβιετική δημοκρατία του πλανήτη.
Μέχρι και ο Φιντέλ αποφάσισε την απόλυση 500.000 δημοσίων υπαλλήλων!

Ανώνυμος είπε...

6:50 μμ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΟ.. ΠΡΕΖΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΧ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..