Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2011

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΝΕΑ...ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

copy paste ανυπογραφο αρθρο απο τα ΝΕΑ!!!

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙ∆ΡΑΣΕΩΝ στον πολιτικό κόσµο προκάλεσε µονταρισµένο αρχειακό υλικό που προβλήθηκε ως σάτιρα στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» του Λάκη Λαζόπουλου. Στο υλικό από τη δίκη της χούντας µε τους Γεώργιο Παπαδόπουλο, ∆ηµήτρη Ιωαννίδη και Στυλιανό Παττακό, η εκποµπή είχε «µοντάρει» τα κεφάλια των Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργου Πεταλωτή και Γιώργου Καρατζαφέρη, αντιστοίχως. Και σε οπτικοακουστικό ντοκουµέντο, µε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο να µιλά για την Ελλάδα η οποία «διήρχετο µιαν κρίσην αναζητούσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου», µοντάρισε το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ενώ ακουγόταν η φωνή του δικτάτορα.


Ο Λάκης Λαζόπουλος, υπό τον µανδύα πολιτικής σάτιρας, έλεγε προηγουµένως µε αφορµή το Μνηµόνιο πως «ο Γιωργάκης βάζει τον Καρατζαφέρη να ηγείται της εθνικής συνεννόησης και ο Καρατζαφέρης ξέρει ότι άµα η συνεννόηση γίνει προεκλογικά ο Γιώργος θα του δώσει καµιά θεσούλα για τη συνυπογραφή του στο Μνηµόνιο που έχει φέρει την Ελλάδα στο σηµείο αυτό».

Και προσέθετε: «∆εν µπορεί να υπογράφει κανένας χωρίς να διαβάζει, κι αυτή τη στιγµή δεν έχει διαβάσει τη σύµβαση. ∆εν έχουν διαβάσει οι έλληνες πολιτικοί τη δανειακή σύµβαση. Την έχουν υπογράψει µόνοι τους. Πώς γίνεται αυτό, κυρία µου; Κάθε µέρα ανακαλύπτουµε έναν καινούργιο όρο. Κάθε µέρα ανακαλύπτουµε καινούργια πράγµατα. Ποιος µας λέει ότι θα σταµατήσουν σ’ αυτά που ζητάνε τώρα; Ποιος µας λέει τι θα ζητήσουν αύριο; Ο Καρατζαφέρης µπορεί να ονειρεύεται πράγµατα. Βέβαια τώρα είναι δηµοκράτης αλλά κάτι τέτοιες σκηνές τις ονειρεύεται σπίτι του, σαν εφιάλτη».

Και ενώ έλεγε αυτά ο παρουσιαστής-ηθοποιός, στο άλλο µισό της οθόνης προβάλλονταν τα επίµαχα πλάνα από τη δίκη της χούντας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος βέβαια επανέλαβε πως αυτά «είναι εφιάλτης του Καρατζαφέρη», αποσαφηνίζοντας παράλληλα πως «προς Θεού δεν υπάρχουν τέτοια θέµατα πλέον». Υποστήριζε όµως πως «αυτή τη στιγµή καταρρέει το πολιτικό σύστηµα, είµαστε παρόντες στην αλλαγή αυτής ιστορίας», θέτοντας πάλι στο στόχαστρο της σάτιράς του τον Πρωθυπουργό: «Γι’ αυτό κι ο Παπανδρέου πρέπει να γίνει ηγέτης αυτής της ιστορίας αλλιώς θα µείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος σοσιαλιστής µε το πριόνι».

ΟΥ∆ΕΝ ΣΧΟΛΙΟ. «ΤΑ ΝΕΑ» επιχείρησαν να επικοινωνήσουν µε τον Λάκη Λαζόπουλο, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα παραπάνω πλάνα, όµως συνεργάτες του υποστήριξαν πως πάγια θέση του είναι «να απαντά σε οτιδήποτε τον αφορά µόνον µέσα από το “Αλ Τσαντίρι Νιούζ”».

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το οτι ο κοσμος φωνάζει έξω απο τη βουλή: "ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73" δεν τους λέει τιποτα;;

όπως ειχε πει και ο Ανευλαβής κάποτε: "Δεν τους νοιάζουν τα σκατά, αλλά η λέξεις που τα περιγράφουν"!

goofy

Ανώνυμος είπε...

ουουουουουουσσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
κ μετα σας πειραζει που σας συγκρινουν με τη χουντα..αφου τα ιδια κανετε,οτι δε σας αρεσει κοψιμο

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο Λαζο.... το εχεσε εντελως το πραμα Αμα τα ελεγε αυτα επι ΧΟΥΝΤΑΣ θα μαζευε ραδικια στην Γιαρο