Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;;

Εν έτει 2011 βρέθηκε άνθρωπος που πλαστογράφησε την υπογραφή μέλους της οικογένειας Ψωμιάδη, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο νεαρός πρόεδρος της Καβάλας! Κι ενώ ο Δήμαρχος της πόλης, Κώστας Σιμιτζής με δηλώσεις του επιχειρεί να ρίξει τους τόνους και να κάνει άνοιγμα στην οικογένεια Ψωμιάδη για να λύσουν τις διαφορές, ο Σταύρος Ψωμιάδης εμφανίστηκε ανένδοτος και επιμένει στην απόφαση να μεταφέρει την έδρα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Δήλωσε, μάλιστα, ότι θα καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς των οπαδών της Καβάλας στους αγώνες της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.




Ο Σταύρος Ψωμιάδης επιμένοντας στο ίδιο βιολί, επιλέγει το δρόμο της όξυνσης με τους τοπικούς φορείς και τους φιλάθλους της Καβάλας. Μολονότι εδώ και δυο χρόνια, σύμφωνα με καταγγελίες του δήμαρχου Καβάλας, δεν έχει τηρήσει ούτε στο ελάχιστο τις συμβατικές υποχρεώσεις και δεν έχει καταβάλλει τα νόμιμα ποσοστά από την χρήση και λειτουργία του γηπέδου, συνεχίζει να ζητάει και τα ρέστα από πάνω. Δήλωσε λοιπόν στον τηλεοπτικό σταθμό TV-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ότι η Καβάλα ξεκινάει τη σεζόν με έδρα το γήπεδο του Μακεδονικού και αναζητεί επίσης δεύτερη έδρα πάλι στη Θεσσαλονίκη."Θα μιλήσω για Καλαμαριά ή Κλεάνθης Βικελίδης και σας δηλώνω ότι έχουμε πάρει την απόφαση να πληρώνουμε εμείς τα έξοδα για τη μετακίνηση των οπαδών από την πόλη της Καβάλας στη Θεσσαλονίκη. Όσα πούλμαν κι αν χρειάζονται κάθε εβδομάδα, θα τα πληρώνουμε εμείς, γιατί αισθανόμαστε την ανάγκη να συμπαρασταθούμε σ΄ αυτούς τους αγνούς φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν από τη Γ΄ Εθνική”.


Ιδού πως αιτιολογεί την απόφαση του αυτή, λέγοντας τον ...πόνο του, ο Σταύρος Ψωμιάδης, που όταν περνάει το κατώφλι του ανακριτή και των δικαστικών αρχών δεν είναι ...τίποτα στην ΠΑΕ Καβάλα, ενώ όταν είναι έξω ...αλωνίζει για το καλό της ομάδας, ζητώντας παράλληλα την ...παραίτηση του δήμαρχου! “Το πρόβλημα υπάρχει με τον δήμαρχο Καβάλας, ο οποίος μάλιστα μου είπε να αφήσω την ομάδα να πέσει στη Δ΄ Εθνική και να φύγω από την πόλη. Που να πω τον πόνο μου; Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει την ομάδα στην πόρτα της Ευρώπης, θέλει να την εξοντώσει. Έπρεπε να είχε παραιτηθεί από δήμαρχος με αυτά που έχει κάνει. Βάζει συναυλίες στο γήπεδο σε ένα άθλιο χλοοτάπητα για να τον κάνει τραγικό. Τώρα βάζει και τους Πυξ-Λαξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα. Εγώ θέλω να τηρώ τις συμφωνίες και αυτός δεν τήρησε καμία από αυτές που κάναμε. Δεν κράτησε το λόγο του.”


Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι βρέθηκε άνθρωπος που ....πλαστογράφησε την υπογραφή μέλους της οικογένειας Ψωμιάδη! “Δεν στείλαμε κανένα χαρτί στο Επιμελητήριο Καβάλας, γιατί απλούστατα δεν έγινε καμία έκτακτη γενική συνέλευση. Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου και εμφάνισαν ένα χαρτί χωρίς να γνωρίζω κάτι. Έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις”


Τέλος ο Σταύρος Ψωμιάδης, αφού αρνήθηκε εκ νέου κάθε ανάμειξη στο σκάνδαλο των στημένων (“πιστεύω ότι θα αθωωθώ γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα και ποτέ δεν ασχολήθηκα. Έχω εμπιστοσύνη στις αρχές της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας”) έκανε και προγραμματικές δηλώσεις για την Καβάλα ...Θεσσαλονίκης : “Όλα είναι δρομολογημένα στην ομάδα. Θα πάρουμε ξένο προπονητή, με τον οποίο ήρθαμε σε συμφωνία, ενώ τελειώνω τις συζητήσεις με τους παίκτες που θέλουμε. Όσο για τις δηλώσεις Ονουάτσι, υπάρχουν παίκτες που ενημερώθηκαν από μένα ότι είναι υπό παραχώρηση. Μεταξύ αυτών και ο Ονουάτσι. Δεν κάναμε πρόταση στον Φερνάντες και δεν υπάρχει παίκτης που να του χρωστάμε έστω και ένα ευρώ. Κανένας δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, γιατί η Καβάλα είναι μία από τις λίγες ομάδες που πληρώνει τους πάντες”.


Σιμιτζής: Η διοίκηση δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο


Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος της Καβάλας Κώστας Σιμιτζής, που είχε δηλώσει έτοιμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την οικογένεια Ψωμιάδη, προκειμένου να βρεθεί λύση κοινώς αποδεκτή για το καλό της ομάδας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" ανέκρουσε ένα ένα τα επιχειρήματα του Σταύρου Ψωμιάδη, λέγοντας:


► Εκ του νόμου η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει στο Δήμο ποσοστό 15% επί των εισιτηρίων και ποσοστό 15% επί των διαφημίσεων που εκμεταλλεύεται. Μέχρι σήμερα η διοίκηση της ομάδας δεν κατέβαλε ούτε ευρώ.


► Οι ισχυρισμοί του προέδρου Σταύρου Ψωμιάδη περί πλαστογράφησης της υπογραφής στην αίτηση που κατατέθηκε στο Επιμελητήριο για αλλαγή του ονόματος της ΠΑΕ ΑΟΚ είναι αστείοι, δεδομένου ότι -όπως είπε- η αίτηση κατατέθηκε από τη στενή συνεργάτιδά του την κ. Γεωργίου. Ποιον θα έχει αποδέκτη η μύνηση που είπε πως θα καταθέσει;


► Αστειότητες είναι και οι ισχυρισμοί της διοίκησης της ΠΑΕ ότι ο δήμος δεν παραχωρεί το κυλικείο. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να έχει τζίρους της τάξης των δέκα εκατομμύριων ευρώ - σύμφωνα με παλαιότερη δήωση του κ. Ψωμιάδη - και να μην καταβάλει το ποσό των 55.000 ευρώ προς το δήμο, που οφείλει. 


► Το ετήσιο κόστος λειτουργίας του σταδίου ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ, από τα οποία οι 100.000 είναι τα έξοδα της ΠΑΕ ΑΟΚ. Ο Δήμος βέβαια δε ζητάει τα χρήματα αυτά από την ομάδα, δεδομένου ότι θέλει να στηρίξει τον αθλητισμό και τη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται, όμως δεν μπορεί και η ομάδα να μην είναι σωστή στις ελάχιστες υποχρεώσεις, που έχει απέναντι στο Δήμο. 


► Ο δήμος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα λειτουργίας του σταδίου (ρεύμα, νερό, πετρέλαιο). Μόνο για το άναμμα των προβολέων στο δημοτικό στάδιο, όταν διεξάγονται νυχτερινά παιχνίδια ή προπονήσεις, το κόστος είναι 800 ευρώ επιπλέον του ρεύματος, που θα καταναλωθεί όση ώρα παραμείνουν αναμμένοι. 


► Κάθε κάθισμα κοστίζει 10 ευρώ και τα κατεστραμμένα καθίσματα είναι 3.500, άρα το κόστος αντικατάστασής τους ανέρχεται στις 35.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα έπρεπε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ να το απαιτήσει από τη Σούπερ Λίγκα και κατ’ επέκταση από τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση προκειμένου να καταβληθούν και να αποκατασταθούν οι ζημιές. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση.



ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2011

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

μην αβανταρετε τον δημαρχο,με υποδικο εκανε μπιζνα(μακης) υποδικο και καταζητουμενο παρακαλαει για να κατσουν στο ιδιο τραπεζι.Να παραδεχτει το λαθος του...