Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2011

ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ & ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑBLOGS

Η ΦΙΜΩΣΗ μπορεί να εξαφανίσει την ΑΛΗΘΕΙΑ;
Αντί να μαζέψει τους υποτελείς του ο Χρυσοχοίδης και να αποδώσει ευθύνες για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος,
Αντί να δώσει έστω μια επί της ουσίας απάντηση για όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα,
Απειλεί για την υποβολή μήνυσης σε βάρος αυτών που αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!


ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (http://prezatv.blogspot.com/2011/07/blog-post_7983.html)


Την Πέμπτη 28/7 αναρτήθηκε στο blog ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ δημοσίευμα για την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος από την Ειδική Υπηρεσία Ψηφιακή Σύγκλιση που ενέκρινε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία ενός site. Το άρθρο αναφερόταν επίσης σε μια σειρά άλλων site για τα οποία η Ψηφιακή Σύγκλιση είχε διαθέσει από 1 - 2 εκατομμύρια ευρώ.ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITES!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! (http://prezatv.blogspot.com/2011/07/sites.html)
Την ίδια ημέρα η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε στους διαχειριστές του blog το παρακάτω mail:


«Αξιότιμοι κύριοι διαχειριστές του ιστολογίου stoxasmos-politiki.blogspot.com,
Σήμερα και περί ώρα 18:30, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης κατήγγειλε προφορικά ότι δημοσιεύσατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://......l του blog σας συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο στρέφεται στον ίδιο. Το δημοσίευμα αυτό σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του κ. Υπουργού είναι δυσφημιστικό και συκοφαντικό και παρακαλείσθε για την άμεση απόσυρσή του.
Στην περίπτωση που δεν κατέβει η επίμαχη ανάρτηση ο κ Υπουργός δεσμεύτηκε για την υποβολή μήνυσης εις βάρος των διαχειριστών του ιστολογίου και κατά παντός υπευθύνου καθόσον διαπράττονται αδικήματα εις βάρος του, τα οποία διώκονται από τον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα. Γίνεται μνεία ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα εφαρμοστούν οι ανάλογες γνωμοδοτήσεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «περί Άρσης του Απορρήτου των Επικοινωνιών» και εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας.»


Το κείμενο αποσύρθηκε προσωρινά και το blog Στοχασμός- Πολιτική και την Παρασκευή στις 29/7 ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση:


«Νομίζετε ότι κερδίσατε μια μάχη; Όμως, με το νομικό ακτιβισμό θα κερδίσουμε και τον πόλεμο και θα αναδείξουμε την αλήθεια... γιατί δεν είμαστε ούτε πειθαρχημένοι βολευτές αλλά ούτε και κομματικά πρόβατα http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/07/blog-post_29.html
To blog μας κατόπιν αιτήματος νομικών και ενεργών πολιτών που θέλουν να οδηγήσουν την υπόθεση άμεσα στην Δικαιοσύνη, αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά την ανάρτηση για το υπερβολικό κόστος "1,2 εκατομμύρια ευρώ για ένα site", για να προφυλαχθεί η μυστικότητα και η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Το άρθρο έκανε λόγο για την υπερβολική χρέωση στο δημόσιο υπηρεσιών που σχετίζονται με το διαδίκτυο και φωτογράφιζε ως τελευταίο δείγμα παραδοξότητας το ανωτέρω πρόγραμμα, αφού αναφερόταν και σε άλλα ήδη γνωστά δείγματα.


Όλα θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για να υπάρξει τουλάχιστον φως στο σκοτάδι μιας ψευδοδιαφάνειας (ενός ακόμα ψεύδους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ) που κατάντησε λεκτικά «διαύγεια» και στην ουσία σκοταδιστικός φασισμός.


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη της ελληνικής μεταπολιτευτικής ιστορίας. Μήνυμα Ελήφθη;»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παιδια οι μυνισεις 100 ευρο κανουν δεν ειναι τιποτα τσαμπα πραγμα....το γαμησι του μπλοκερ ομως το σκεφτεστε ???? κατηγορουμενος απο υπουργο....///// και θελουν και επονημια στα μπλοκς οι καριοληδες......αν τα μπλοκς γινουν επονυμα τοτε οι μπλοκερς πρεπει να εχουν φιλο δηκηγορο και ψυχηατρο...